Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels gehakte gedroogde kersen 2 eetlepels gehakte gedroogde mango 4 eetlepels gedroogde cranberries 4 eetlepels gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 36 175g geconfijte ananasstukjes 425g sultanarozijnen 250g geconfijte kersen 150g gedroogde krenten 50g geconfijte[...]
Bron: allrecipes.nl400 g. bloem, 3 eieren. 2 eetl. vanille, 1 eetl. kaneel, 1 blik fijngesneden ananas op sap, 100 g. gemalen amandelen, 250 g. rozijnen op alcohol, 50 g.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 200 g volkorenmeel - 150 g tarwebloem - 1½ tl droge gist - 1 el lichtbruine of donkerbruine basterdsuiker - 3/4 tl zout - 200 ml melk,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNou ben ik zéker geen expert op het gebied van de mediterrane keuken, maar ik heb mezelf voor een veelbelovend mafiaweekend (mét vrienden en barbecue)[...]
Bron: mangerie.blogspot.comCafé Ekberg is de oudste lunchroom van Helsinki. Er is een 'café' met deze naam sinds 1861. Ekberg (Bulevardi 9, ma-vr 7.30-19u, za 8.30-17u, zo 9-17u) is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 16 personen 2 bakjes ricotta (a 250 g) 8 eieren 3 tl vanillearoma (flesje 38 ml) 250 g fijne kristalsuiker 150 g bloem, gezeefd 250 g chocolade extra[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 kg kwark, 1 citroen, 100 g boter op kamertemparatuur, 2 dl zure room, 2 dl slagroom, 5 eidooiers, 200 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, 30 g[...]
Bron: smulweb.nl400 g. bloem, 3 eieren. 2 eetl. vanille, 1 eetl. kaneel, 1 blik fijngesneden ananas op sap, 100 g. gemalen amandelen, 250 g. rozijnen op alcohol, 50 g.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 16 personen 2 bakjes ricotta (a 250 g) 8 eieren 3 tl vanillearoma (flesje 38 ml) 250 g fijne kristalsuiker 150 g bloem, gezeefd 250 g chocolade extra[...]
Bron: smulweb.nlEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLisette vrouw – moeder - zus – tante - docente – creatief – studie – broodbakken – groentetuintje - voeding Deze kerst hoef[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHartig gevuld desembrood (salami, olijven, kaas) Opgerold gevuld brood staat leuk! Tijdens de workshop desembrood bakken hebben we een opgerold gevuld brood[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTijdens oud & nieuw had ik een Fiado gemaakt. Fiado is een Surinaams brood/cake gevuld met rozijnen, vruchten, suiker en kaneel. De een kent het als een[...]
Bron: beautydarshwana.blogspot.com