Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 84 recepten
Clafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHazelnoot Mocca Mousse Gisteren heb ik geexpirimenteerd met een nieuw product n.l smeerbare marsepein En ik ben een marsepein gek dus dat is kasie voor me. Je[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHartig gevuld desembrood (salami, olijven, kaas) Opgerold gevuld brood staat leuk! Tijdens de workshop desembrood bakken hebben we een opgerold gevuld brood[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMevrouw Klijnsma gaf in een interview te kennen dat het kweken van je eigen groente een prima aanvulling is op 'pensioen'. Ze zei: " Ik raad mensen wel aan om[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten: - 240 geraspte kokos - 240 g basterdsuiker - 30 g bloem - 150 g melk - 60 g roomboter - 1 ei - snufje zout - 50 g amandelschaafsel Bereiden: 1.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 20 500 gr aardbeien, kroontje verwijderd en in plakjes gesneden 400 gr kristalsuiker 125 ml balsamicoazijn paar takjes verse tijm[...]
Bron: allrecipes.nlHet was de derde keer dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 750 ml water, apart te verwerken 350 ml kippenbouillon 175 gr wilde rijst 150 gr rookspek 500 gr ui, fijngesneden 375 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 grote varkenshaasjes ca 600-700 gram totaal, zout en peper, 125 gram roombrie, klein blikje ananas, 1 tl tijm, 50 gram boter, ca 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg kalfsgebraad,2glazen bessenlikeur,1/4 liter bouillon,peper en zout,3 fijngesneden sjalotten,1 bosje soepgroenten,tijm,laurierblad,12cl[...]
Bron: smulweb.nlEnglish-language translation below Jaarlijks, eind augustus zijn de echtgenoot en 'yours truly' te vinden in West-Malling in Kent. Dit bij onze Engelse[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be