Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Kennen ze dat wel in Frankrijk? Veel Nederlanders die ons hier bezoeken stellen deze vraag wanneer boerenkool of zuurkool ter sprake komt. Boerenkool is steeds[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLangzaam leren wij de Auvergnatse keuken kennen. Omdat het een boerse keuken is, met veel zware ingrediënten, komen de gerechten het beste tot hun recht in de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds we het perfecte recept voor koekjes hebben ontdekt, kopen we ze eigenlijk nooit meer in de supermarkt. Je kunt eindeloos variëren in smaak en in grootte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frClafoutis is een klassiek Frans streekgerecht uit de Limousin. Je maakt het met verse kersen en een pannenkoekenbeslag. Het beslag kun je desgewenst nog[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMet behulp van onze 'bassine a confiture' hebben we al heel wat jam gemaakt. Deze pan van koper, speciaal voor jam en gelei, is erg handig voor het maken van[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen klein voorproefje op de zomer. Dan zijn aardbeien namelijk op hun best, ze heten niet voor niets zomerkoninkjes. Voorlopig moeten we het doen met -niet zo[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit zijn ze, de tien best bekeken recepten van het afgelopen jaar. Het verrassende van deze top 10 is dat er slechts één zoet gerecht in voorkomt, namelijk de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe laatste week van het jaar is geweest. Met de kerst precies in het midden van de week ging het wat betreft eten toch allemaal iets anders dan in een normale[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe herfst is zo slecht nog niet. Ik begin dit jaargetijde steeds meer te waarderen. Vooral de natuur speelt daar een grote rol in. En sinds we in Frankrijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe herfst is begonnen, het wordt wat kouder en eerder donker 's avonds. Na een warme zomer met veel salades, pasta en andere lichte gerechten is het nu tijd[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWat een uitdaging, het foodblogevent van juni 2013. IJs zónder suiker, zónder koemelk en vegetarisch. Wij maken (te) weinig ijs. En dan nu ook nog met[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe tarte tatin met appel kent iedereen, maar deze klassieker kan ook heel goed met ander fruit. Wij maakten hem deze keer met rabarber uit eigen tuin.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds ik in Frankrijk woon heb ik geen falafel meer gegeten. Misschien is het hier wel ergens verkrijgbaar, maar ik ben het in ieder geval nog nooit[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet thema van het foodblogevent van december 2012 is 'alles is cranberry'. Deze maand georganiseerd door zoet & roze . Dit is onze inzending: 'kruidige[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMeestal heten Indische runderstoofpotjes daging 'smoor' of 'rendang' of 'roedjak'. Deze keer niet. Ik ken niet alle Indische recepten uit mijn hoofd en had[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr