Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGa je naar Noorwegen? Wat fijn! Noorwegen is een geweldig land en ik heb wel een paar tips om Noorwegen in de vorm van boodschappen mee te nemen naar huis.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het vorige artikel lepelde ik 40 jaar aan foodtrends op, om te eindigen met 2014. Maar laat ik die beknopte lezing nog even visualiseren met een recept...[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk stond laatst in februari met het eerste lenteweer ’s morgens voor het raam. Dochter Zo stond naast me en keek mee. “Zonnetje… Blauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen lijstje van mijn recepten in 2012 is een persoonlijke ' trip down memory lane ’. Wat is er veel gebeurd… Met als hoogtepunt toch wel dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMensen die (tijdelijk) leven op worteltjes en sla: kijk snel de andere kant uit. Deze kool is om je vingers bij af te likken, maar het is calorierijk. Ik heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het paasmenu heb ik een paar 'gouwe ouwe' recepten op een rij gezet, maar laat ik beginnen met een paar onontbeerlijke paasrecepten: Elk jaar weer een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKabeljauwfilet, 4 ons in stukjes van 3 cm 250 gram worteltjes 300 gram kriel 1 ui in stukjes 50 gram boter een scheutje olie 150 gram doperwten 1 eetlepel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErg makkelijk deze vis. Geinspireerd door Jamie O. In zijn eerste boek staat een recept: Snelgeroosterde kabeljauw met peterselie, oregano, rode peper en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl