Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood 150 ml kokend water 125 g kleine pastavormpjes, zoals ditali (buisjes) of conchiglie (schelpjes)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nl"Het spijt me verschrikkelijk." "Jammer!" "Business before pleasure..." Ik ben heel goed geworden in het mij verontschuldigen. Sinds ik een nieuwe job heb (en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGisteravond een makkelijke avond qua eten bereiden! We hebben samen de tv-serie Borgen gekeken, de dvd-reeks. Wat een acteertalent, opgebouwde spanning en[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOnno Kleijn, de kookboekenschrijver die ook de recepten voor de Volkskrant mede verzorgt, is ook op de koolhydraatarme toer. In plaats van pasta en aardappelen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor deze pasta met paddestoelenroomsaus komt uit 'La Cucina d'Abruzzo', een prachtig kookboek met authentieke recepten uit Abruzzo, een streek in[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet komt duidelijk niet uit Jamie’s 15 of 30 minuten keuken, maar smaak heeft het wel. Veel smaak! En als je even de tuin in moet voor de rozemarijn en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDoordeweeks wordt er gewerkt en is het fijn als je ’s avonds binnen een kwartier wat in elkaar kan flansen, want de kinderen hebben honger, treinen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is qua smaak een wat complexe lasagne. De volle 'umami-smaak' (onze 5e smaak, namelijk de ‘hartige smaak’) is het eerste dat opvalt en dat komt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHaar moeder komt uit Brazilië, ze groeide op in Italië en haar grootvader woonde in Mexico. Ottolenghi protégé Ixta Belfrage combineert haar achtergrond met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl