Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 539 recepten
voor 4 personen 1 rol pizzadeeg, kant-en-klaar 1 el pikante olie ½ tl rozemarijn, fijngeknipt 3 à 4 krielaardappels, gestoomd, in plakjes 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 Grote Paddenstoelen 2 eetl. Citroensap 100 gr. zachte geitenkaas 1/2 eetl. tijm of rozemarijn 2 eetl. olijfolie 75 gr, rucola of veldsla[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tomaten. enkele teentjes knoflook verse rozemarijn, verse thijm beetje kaneel olijfolie peper en zout cardamompoeder 2 punt paprika`s 3 ons[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 1 rol pizzadeeg (inclusief 1 potje tomatensaus) 1 st ui 1 doosje kerstomaatjes 1 doosje champignons 1 ons ham (in kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg nieuwe aardappelen zout en versgemalen peper naar smaak olijfolie naar smaak 2-3 takjes rozemarijn Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo rode aardappelen, in vieren gesneden 2 eetlepels (30 ml) olijfolie 2 afgestreken theelepels (6 g) zout 1 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el boter 4 champignons, in plakjes 1 geperst teentje knoflook 2 eetlepels hele zwarte peperkorrels 4 eetlepels Merlot 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 of 2 theelepels olijfolie 2 kipfilets, in reepjes 2 theelepels gedroogde rozemarijn of verse takjes 2 theelepels honing 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken 4 eetlepels boter rasp van 1 citroen zeezout zwarte peper Bereidingswijze Verwarm de oven[...]
Bron: smulweb.nlGereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWild Zwijnbout met Sinaasappel hoofdgerecht voor ca. 6 personen. Ingrediënten: 1 wild zwijn bout van ca. 2,5 kilo met bot (poulier) zout & versgemalen[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDeze taart heeft wat weg van onze Schwäbische rodebessen- en rabarbertaarten. Het verschil zit hem in de grofgemalen amandel (voor de crunch) en de custard,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlOp vakantie in Asturia (Spanje) kregen we dit voorgeschoteld in eco-hotel Posada del Valle. Terug thuis probeerde ik het na te maken en dit is mijn versie van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOm maar even bij de zee te blijven... In deze post: tonijn. Je kan natuurlijk tonijn in een blikje kopen, maar ook verse tonijnsteaks. Ik heb dat wel eens in[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlIk schreef al eerder dat Toscaanse peentjes met balsamico zo lekker zijn. De gekleurde wortels zijn te mooi om ze aan stukjes te snijden. Ingrediënten: 750 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlHai hai! Vandaag is dag twee van #eetjekastleeg en ik vind het nu al een succes. Hoewel ik nog niet echt enorm ruimte krijg in de kast, is het wel heerlijk om[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOp zoek naar een recept voor appeltaart kwam ik dit recept tegen, heel iets anders dan appeltaart maar ik kraag er spontaan trek in en wilde het gelijk maken.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlOpnieuw één van mijn soortgelijke gerechten die elke week op mijn menu staan ... Groenteschotels :-) Deze keer met prei, olijven en haloumi. Ingrediënten voor[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beBij mijn groenteboer zag ik deze krieltjes liggen. Perfect bij de witte asperges natuurlijk. Die gingen dus mee de tas in. Maar het waren er wel veel te veel.[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com