Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 67 recepten
Toppertje van Jamie O., beetje aangepast door moi..... Neem 1 pond verse groene asperges, blancheer ze 2 minuten, giet af en hou apart. Ik heb grote witte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 4 personen: Koop 2 zakken voorgesneden groene kool (wel zo makkelijk), geraspte kaas en een pond rundergehakt. Vet een grote ovenschaal in met boter en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn nog een lekker dikmakende schotel! Speciaal voor vriendin T. Nodig: 1 stuk brie 1 zakje aardappelschijfjes 1 a 2 uien in stukjes een paar tomaten in stukjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 500 g rundergehakt 2 blikken bruine bonen 1 rode of groene paprika, in stukjes 1 prei, gesneden 1 rode peper, ontdaan van zaden en fijngesneden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSinds kort zwemmen er 2 eenden in onze vijver van postzegelformaat......Hierbij dus een klassieker op deze koninginnedag! Nodig: 1 panklare wilde eend zout en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben een enorme fan van de schrijf -en kookstijl van Sylvia Witteman en heb haar daarom een mailtje gestuurd met de vraag of we een recept van haar mogen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKoop een dure scharrelkip, een citroen, knoflook, mooie pommes de terre en knip wat rozemarijn. Smeer de kip royaal in met olijfolie. Zout en peper de kip[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRecept van Richard Gussof, chefkok van restaurant Pietrasanta in New York: Pasta van penne met pancetta in een wodkasaus met doperwten Ingrediënten (voor 2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen mail van Klary ; het 22e foodblogevent alweer ik wist niet eens dat het bestond, maar deze keer doen wij van koken.blogspot.com ook gezellig mee!!! De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * 750 gram geraspte jong belegen kaas * 150 gram danish blue in kleine stukjes * een halve liter droge witte wijn, bij voorkeur[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOns favoriete Spaanse zomerdrankje. Officieel moet het geloof ik met La Casera gaseosa, een soort 7-up, maar ik heb het ze in Spanje vaker met fanta limon[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben helemaal verliefd op de supermarkten in Frankrijk, hoe groter hoe beter! Drie weken is eigenlijk te kort om alle lekkere kazen en salades uit te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlO, wat fijn, opeens een fijne kookwinkel in de Dordogne gevonden! Toch weer wat dingen gescoord die we nog niet hadden of die "nodig" vervangen moesten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOoit had je een normandisch vispotje van Iglo uit de diepvries, die was ideaal voor een snel pastaatje. Maar die is niet meer te koop en ja zoiets moet je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZondagmiddag genoten we op uitnodiging van @theorverplancke een goddelijke lunch in visrestaurant Nevy in Amsterdam. Het was een promo voor het door Engelse[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRecept van Sandro! Voor 4 personen: 2 aubergines half blik met blokjes tomaat 2 mozzarellas olijfolie 200gram parmezaanse kaas blaadjes verse basilicum[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMorgen maak ik het kip-stoofpotje van Yannah's moeder, vandaag heb ik een ovenschoteltje gemaakt. Nodig voor 4 personen: * 1 groene kool, spitskool of chinese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor in de salade, ik deed het zwartblakeren boven een gasvlam, maar het kan dus ook in de oven of onder hete grill: Verwarm de oven voor op 230°C. Snijd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl