kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | chinese kippensoep voorgerecht | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder winterpeen zoete aardappel

Gevonden 67 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aspergetaart

Toppertje van Jamie O., beetje aangepast door moi..... Neem 1 pond verse groene asperges, blancheer ze 2 minuten, giet af en hou apart. Ik heb grote witte[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Groene Kool

Voor 4 personen: Koop 2 zakken voorgesneden groene kool (wel zo makkelijk), geraspte kaas en een pond rundergehakt. Vet een grote ovenschaal in met boter en[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

BRIESCHOTEL

En nog een lekker dikmakende schotel! Speciaal voor vriendin T. Nodig: 1 stuk brie 1 zakje aardappelschijfjes 1 a 2 uien in stukjes een paar tomaten in stukjes[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Chili Con Carne

Ingrediënten: 500 g rundergehakt 2 blikken bruine bonen 1 rode of groene paprika, in stukjes 1 prei, gesneden 1 rode peper, ontdaan van zaden en fijngesneden[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Eend à l'orange

Sinds kort zwemmen er 2 eenden in onze vijver van postzegelformaat......Hierbij dus een klassieker op deze koninginnedag! Nodig: 1 panklare wilde eend zout en[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Koken met Sylvia Witteman!

Ik ben een enorme fan van de schrijf -en kookstijl van Sylvia Witteman en heb haar daarom een mailtje gestuurd met de vraag of we een recept van haar mogen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Franse Scharrelkip met aardappels

Koop een dure scharrelkip, een citroen, knoflook, mooie pommes de terre en knip wat rozemarijn. Smeer de kip royaal in met olijfolie. Zout en peper de kip[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Wereldkeukens

Recept van Richard Gussof, chefkok van restaurant Pietrasanta in New York: Pasta van penne met pancetta in een wodkasaus met doperwten Ingrediënten (voor 2[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Iets uit niets, thaise garnalen!

Een mail van Klary ; het 22e foodblogevent alweer ik wist niet eens dat het bestond, maar deze keer doen wij van koken.blogspot.com ook gezellig mee!!! De[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kaasfondue

Nodig voor 4 personen: * 750 gram geraspte jong belegen kaas * 150 gram danish blue in kleine stukjes * een halve liter droge witte wijn, bij voorkeur[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Tinto de Verano

Ons favoriete Spaanse zomerdrankje. Officieel moet het geloof ik met La Casera gaseosa, een soort 7-up, maar ik heb het ze in Spanje vaker met fanta limon[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Koolsla

Ik ben helemaal verliefd op de supermarkten in Frankrijk, hoe groter hoe beter! Drie weken is eigenlijk te kort om alle lekkere kazen en salades uit te[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kookwinkel!

O, wat fijn, opeens een fijne kookwinkel in de Dordogne gevonden! Toch weer wat dingen gescoord die we nog niet hadden of die "nodig" vervangen moesten[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta met vis in witte wijn tomatensaus

Ooit had je een normandisch vispotje van Iglo uit de diepvries, die was ideaal voor een snel pastaatje. Maar die is niet meer te koop en ja zoiets moet je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Tom Aikens Lunch @nevy

Zondagmiddag genoten we op uitnodiging van @theorverplancke een goddelijke lunch in visrestaurant Nevy in Amsterdam. Het was een promo voor het door Engelse[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Melanzana Parmigiano

Recept van Sandro! Voor 4 personen: 2 aubergines half blik met blokjes tomaat 2 mozzarellas olijfolie 200gram parmezaanse kaas blaadjes verse basilicum[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Ovenschoteltje

Morgen maak ik het kip-stoofpotje van Yannah's moeder, vandaag heb ik een ovenschoteltje gemaakt. Nodig voor 4 personen: * 1 groene kool, spitskool of chinese[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
GEROOSTERDE PAPRIKA

Voor in de salade, ik deed het zwartblakeren boven een gasvlam, maar het kan dus ook in de oven of onder hete grill: Verwarm de oven voor op 230°C. Snijd[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy