Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 121 recepten
1 el olijfolie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 2 prei, 1 el bloem, 300 ml bouillon, 1 el grove mosterd, 2 el crème fraiche, gepofte aardappels Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 kg drumsticks, peper, zout, 50 gram spek, 2 sjalotten, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 3 grote tomaten, 1 el olie, 2 el boter, 250 ml bouillon,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOverblijfsel van de Confit de Canard uit blik. Altijd erg lekker met aardappeltjes in het vet gebakken en haricots verts!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 kipfilets (stukjes), 1/2 pakje spekblokjes, 1 fijngesneden ui, olijfolie, 1 el bloem, 1 glas rode wijn, 1 glas kippenbouillon, laurier, tijm, peterselie, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker en makkelijk hapje. Reuzechampignons, bleukaas, beetje room, olijfolie Haal het steeltje uit de champignons. Hak fijn, meng met wat fijngemaakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker pruttelpannetje met plakjes aubergine, courgette, stukjes paprika, gesnipperd uitje, blik tomaten en verse kruiden.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comKleine aardappels (of aardappels in stukken) goed schoonboenen, net gaar koken en nog warm mengen met mayonaise en kruiden naar smaak. MMMMM
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen recept van de Hairy Bikers wat ik (zeer) vrij gevolgd heb. 2 kipfilets, 2 grote uien, 2 appels in blokjes, 100 gram oesterzwammen, 1 tl bouillonpoeder, 200[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk gerecht uit Plenty. Het recept in het boek is voor 4 personen, ik heb alleen de hoeveelheid aubergines aangepast, en wat minder kappertjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker bijgerecht, simpel en toch feestelijk. 500 gram schoongeborstelde kruimige aardappels, 100 gram verkruimelde zachte geitenkaas, 2 el gehakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een heerlijk gerecht uit Plenty. Het recept is al vele malen vermeld, je vindt het o.a. hier . Wij hebben het niet als voorgerecht gegeten maar als[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gr. aardappels, peper, zout, 1 el peterselie, 1 el bieslook, 4 el slagroom Schaaf de aardappels met de kaasschijf in heel dunne plakjes. Vet een lage[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 gerookte makreel, 250 gram (gehalveerde) sperziebonen, 200 gram Griekse yoghurt, 2 el mayonaise, 2 el gesnipperde bieslook, 2 el fijngehakte peterselie, 8[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog een lekker gerecht uit een oude Good Food (mei 1999) 350 gram pasta, 300 gram zalmfilet, 150 gram kruiden-roomkaas, 100 ml room, 1 klein blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zak voorgegaarde aardappelblokjes, 10 eieren, stukje salami of andere droge worst, 1/2 bakje champignons, 1/2 groene paprika, 100 gram geraspte oude kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 3 personen: 600 gram aardappels, 1 el olie, 1 rode ui, 1 rode paprika, 1 kleine Chinese kool, 300 gram kipfilet, 1 tl bouillonpoeder, 4 el Griekse[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok dit komt uit De complete keuken van Frankrijk voor 2 personen: 1 kleine aubergine (in de lengte gehalveerd), 1 ronde courgette (gehalveerd), 2 tomaten, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com