Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 122 recepten
Ingrediënten Porties : 10 ¾ komkommer peper en zout 1½ blaadje gelatine 250 gerookte paling 5 el crème fraîche 1 flinke fijngesneden eetlepel dille[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen Voor de salade: - gemengde sla, - 200 gr. gerookte zalm. - 100 gr. gerookte paling, - 250 gr. rose garnalen, Voor de garnering: -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 ml room 50ml melk 1 eetlepel creme fraiche 4 eieren 4 rauwe bloemkoolroosjes 50 gram paling 50 gram gerookte zalm tabasco zout[...]
Bron: smulweb.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet was al minstens 10 jaar geleden dat ik ze voor het laatst at: gebakken verse ansjovisjes uit Bergen op Zoom. Het stond al weer jarenlang op mijn[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comO p onze buitenplaats (lees: camping) kookt De Man. De Man gaat voor gemakkelijk en aangezien ter plekke de provisiekast nog niet één tiende bevat van alle[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com" Landmarkt is een overdekte marktplaats met lekker en goed eten voor iedereen". De loods waar 'vers' direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 10 personen VOOR PANNENKOEK BESLAG: 140 g bloem 1 t bakpoeder 1/4 t zout 1 ei 125 ml melk 125 ml water 125 ml zonnebloemolie 7 ml citroensap verse takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte paling stukje bosui, in ringetjes gesneden limoenrasp van een halve limoen 4 plakjes bladerdeeg (vriezer) 1 eigeel of[...]
Bron: smulweb.nlWieringen , "het geheime waddeneiland" (zoals de eilanders - niet te verwarren met de wieringers - zelf zeggen); daar kom je normaal gesproken niet. Tenzij een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlAllerhande aperitiefhapjes met gerookte eendenborst, garnalen, gerookte paling, mozarella bolletjes, asperges, boontjes, aperitief tomaatjes, kwarteleitjes, ...
Aangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHallo allemaal! Wieeeeeehoe! Ik heb zo'n onwijs leuk weekend gehad! In Friesland, in de buurt van Leeuwarden, was ik drie dagen op de eerste editie van het[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl