Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 275 recepten
voor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild 1 citroen 4 biefstukken van wildzwijn à 150 g, op kamertemperatuur 250 g cantharellen,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 - 150 gram rosbief of andere vleeswaren (zie suggestie bij opmerking)- 1 vleestomaat - 1 limoen of 1/2 citroen - 2 lente-uitjes - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 gram ijskoude Boter 15 cl. (volle) rode Wijn (restjes) 4 Sjalotjes fijngesneden Sap van een halve Citroen 1 eetlepel fijngehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 biefstuk 1 varkensfilet 1-2 Chorizo-worstjes 1 ui 1/2 rode paprika 1/2 gele of groene paprika pot Piri piri saus 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 Voor de kebab 1,5 kg biefstuk, dungesneden 100 ml rode wijnazijn 100 ml olijfolie 4 eetlepels vers citroensap 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225g mayonaise 4 eetl gedroogde kokos, fijngehakt handjevol gehakte verse munt 1kg kalkoengehakt 250g broodkruimels 100ml Thaise[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3,5 liter runderbouillon 1 grote ui, in ringen 6 plakjes verse gember 1 stengel citroengras 1 kaneelstokje 1 theelepel hele[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram lendenbiefstuk - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel oploskoffie - 2 theelepels citroensap - 2 teentjes knoflook - 8 kleine groene mini[...]
Bron: smulweb.nlAls je past begint met vegetarisch eten, dan kan het moeilijk voor je zijn om de overstap te maken. Misschien is het een idee om rustig aan te beginnen: de[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 100g broodkruimels 1 theel kelppoeder 1 teentje knoflook, fijngehakt 1/4 theel paprika 1 theel zout 350g stevige tahoe -[...]
Bron: allrecipes.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels olie 6 struisvogelbiefstukjes (uit 3 bakjes Gourmet wild) citroenpeper mangochutney (pot a 340 g) zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 1 komkommer (geschild) 3 bosuitjes (in ringetjes) 1 rode peper (ontzaad en in reepjes) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 2[...]
Bron: ah.nlEergisteren liet ik me verrassen door dit overheerlijke aspergegerecht in restaurant Op de Tuin . Een sympathiek pijpenla-restaurant in, hoe kan het ook[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com