Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVandaag het weekmenu van een lezer van Kleurrijk Eten: Eefje. Eerder kon je lezen hoe ik in 2013 15 kilo afviel en beschrijf ik een dagmenu met tips en trucs[...]
Bron: kleurrijketen.blogspot.nlDeze week gingen we een weekendje weg via een leuke aanbieding bij van der Valk om de nieuwe kamers te proberen. De kamers waren heel goed. Je kon zelfs zonder[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week was een vrij simpele week qua eten door drukte. Maandag probeerde ik een nieuw recept uit van 24kitchen, maar met een twist. Merguez ovenschotel. Het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVorige week hebben we 2 dagen bij mijn ouders heerlijk gegeten. 1 keer zeebaars met zuurkool, erg lekker en de andere keer pittige kip. De krieltjes Bonne[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 kg aardappelen (groot (zak 3 kg), geschild) 1 zakje zuurkool (naturel (500 g)) 30 g boter 1 schaal hamburgers (4 stuks) 1 ui (gesnipperd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 kruimige aardappelen ((zak 3 kg), in vieren) 50 g boter 3 laurierblaadjes (zakje 4 g) 1 pak zuurkool (500 g) 200 g witte (druiven (bak 500[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 4 hertenbiefstukjes 3 dl rode wijn ½ rode peper 1 tomaat 1 teentje knoflook 50 g hazelnoten 2 gewelde pruimen (zak ` 250 g)[...]
Bron: ah.nlSchoonmaken is geen leuk klusje.... Het leukste van een keuken is… het koken en op je gemakje groenten en kruiden snijden. Het schoonmaken van de keuken[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl