Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 492 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg rundvlees (licht doorregen) 2 pastinaken 3 rode uien 4 stengels bleekselderij 4 a 5 grote wortels 5 aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 extra vierge olijfolie boter 2 tournedos 2 plakjes foie gras of gladde kippenleverpaté 2 plakken stokbrood of ciabatta brood,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 12 houten spiesjes van ong. 25 cm 1 groene paprika, in grote stukken gesneden 450 gr gepelde en schoongemaakte garnalen 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 45 gr boter 6 grote sjalotten, fijngesneden 1 snufje zout en peper naar smaak 2 stokbroden, in de lengte doorgesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 gr rundergehakt 125 gr bloem 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 4 eieren 3 eetlepels plantaardige olie, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 pond ossenstaart 85 gr reuzel of boter 4 selderij stengels 2 grote wortelen 2 grote uien 4 knoflookteentjes, gehakt 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 kg. runderentrecôte aan een stuk versgemalen peper, zout 1 dl. dragonazijn 1 dl. witte wijn 1 dl. water 50 gr. gesnipperde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlWelkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 3 675 gr ossenhaas, goed schoongemaakt en in blokjes gesneden 4 eetlepels boter, verdeeld 8 eetlepels fijngehakte sjalotjes 175 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 300g Harina PAN (of evt. polenta, zie opmerkingen) 400g melk (of water) 20g zachte boter 1 snufje zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el boter 4 champignons, in plakjes 1 geperst teentje knoflook 2 eetlepels hele zwarte peperkorrels 4 eetlepels Merlot 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel reuzel of boter 225g in blokjes gesneden biefstuk 1 wortel, geschild en gesneden 150g in blokjes gesneden koolraap[...]
Bron: allrecipes.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr kleine wortels, geschraapt 25 gr boter 1 teentje knoflook, geplet 100 ml Marsala wijn 1/2 bouillonblokje (rund of kip),[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nl