Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten 300 g knolselderij (in blokjes) 4 kruimige aardappels (in blokjes) 1 eetlepel gedroogde tijm 100 g koude boter (in blokjes) 2 sjalotten[...]
Bron: ah.nlDe eerste volle week van het jaar en we hadden weer een streekbox met allemaal lekkere dingen erin. Ik had de afgelopen anderhalve week vakantie en ik heb[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerse ingrediënten uit het seizoen, een eerlijk stuk vlees, meer is er niet nodig om een smakelijk hoofdgerecht op tafel te zetten. Door de knoflook te[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 4 struisvogelbiefstukjes 8 plakjes serranoham 2 dl volle rode wijn ½ dl rode port 1 pot vleesfond (380 ml) 2 takjes tijm 4 vastkokende[...]
Bron: ah.nlFoto:Mathijs Vrieze Als Flexitarier vind ik het fijn om goede alternatieven te hebben voor vlees. Probleem is alleen dat de meeste vleesvervangers gewoonweg[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlVrijdag stond er dit recept op tafel. Ik had het maandag op tv gezien bij Dagelijkse kost en het leek meteen lekker en makkelijk. De saus rook al goddelijk en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEen heel raar weekend met een vrij normale week. Ik ging vrijdag naar België. Hier aten we een lunch van uiensoep, hondshaai in het groen met puree en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBij het recept van gemarineerde rosbief met rode portsaus passen natuurlijk lekkere aardappels. Maar omdat mijn man vanwege een allergie geen aardappels eet,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comOssenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlHet wordt al weer wat kouder en ik heb maar weer eens erwtensoep gemaakt. Volgens mij kan bijna iedereen in Nederland wel erwtensoep maken, maar deze wijkt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk ben niet zo voor nepvlees.Ik mis in de meeste maaltijden ook geen vlees. Maar als vriendje een biefstuk wil en ik er hasselback-aardappeltjes en geroosterde[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be