Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 110 recepten
voor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nlDe afgelopen maanden was in vrijwel elk culinair tijdschrift op z'n minst wel een kader aan de drie jonge worstmakers gewijd die zich onder de naam 'Brandt en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAls laatste groente uit mijn eerste biologisch groentenpakket waren de snijboontjes nog over. En daar moest stamppot van komen. Want als kind at Alwin dit[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 8 stronken witlof, schoongemaakt, in 2 Bechamelsaus: 1 el boter 1 el bloem 2,5 dl melk 1 mespunt nootmuskaat 1 tl boter 8 plakken Emmentaler[...]
Bron: smulweb.nl1 eetlepel gemalen Piment, 3 Kruidnagels[gekneust], 100 ml.Sojasaus, 1/2 eetlepel Bruine suiker, 1/2 eetlepel Zout, 1 eetlepel Cayennepeper, 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el boter 4 sneetjes brood 4 plakken gruyère AOC 1 mespunt paprikapoeder Eimengsel: 1 ei 1 dl melk 1/2 tl zout 1 mespunt nootmuskaat 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. aardappelen 2 dl. melk 50 gr. boter of margarine 1 ui 150 gr. geraspte Gruyère kaas 3 eieren peper, zout nootmuskaat 3 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 3/4 kilo zuurkool 1 ananas, in stukjes gesneden (of 2-3 kleine blikjes ananas) 2 keer een handvol rozijnen (80 g) 12 reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg savooiekool 2 dunne plakjes buikspek, in kleine blokjes gesneden 40 gr boter 50 ml room zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 kalfsschnitzels 6 plakken Parmaham 12 blaadjes verse salie (uit zakje Italiaanse kruidenmix a 20 g) zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlDit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWas van plan soep te maken, maar het werd puree. 1 pompoen 1 grote ongepelde ui, gehalveerd 3 hele teentjes knoflook 3 takjes tijm 2 el boter fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls er een nieuw nummer van Delicious komt, dan lees ik die van voor naar achter door en doe bij de recepten die ik wil maken een Post-it. Meestal heb ik dan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet is weer tijd voor stevige winterse kost. Nu is andijviestamppot niet zo bijzonder, maar mijne is altijd wel lekker pittig. Ik bak namelijk altijd blokjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij de varkenshaasjes met appel aten we gisteren aardappelgratin. Voor 4 personen had ik ongeveer 750 gram vastkokende aardappelen tot flinterdunneplakjes[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIngrediënten 1 kg hamlap 2 el paprikapoeder 2 tenen knoflook 150 g boter 2 kg iets kruimige aardappelen 1½ kg prei 1 el grove mosterd 300 ml melk 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nl