Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]
Bron: smulweb.nlInmiddels heb ik dit seizoen deze gemarineerde asperges al twee keer gegeten, maar het recept nog niet goed uitgeschreven. Dat moet nu toch wel gebeuren, want[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGroene en witte asperges De asperge is de stengel van de aspergeplant. Witte asperges ontstaan door aspergebedden op te hogen. De stengels groeien dan onder de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk heb geen groene vingers, maar kruiden die kan ik wel heel goed in leven laten. Inmiddels staan er ook kruiden buiten en de basilicum moest nodig gebruikt[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet is aspergetijd, tijdens de vakantie in Oostenrijk heb ik een kookboekje gevonden met diverse inspirerende 'spargelrecepte'. Het witte aspergeseizoen is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik drie jaar samen met mijn vriend. De tijd vliegt. En als zeker als het een leuke tijd is. Omdat we drie jaar samen waren, reserveerden we een[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 450 gram varkenshaas, gesneden in medaillons van 1 cm dik 1 theelepel gedroogde dragon, verkruimeld 1 theelepel knoflookpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben geen fan van gekookte aardappels en die eten we dus ook bijna nooit, maar met dit recept van Lorraine Pascal worden ze heerlijk. En je hebt maar weinig[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEen hele vreemde week. Op maandag kreeg John te horen dat hij was ontslagen en dinsdag, woensdag en donderdag heeft hij dan ook gekookt. Vrijdag lekker[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGeen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlBrusselse Spruitjes Ik heb spruitjes altijd lekker gevonden... Als kind al....terwijl mijn broertjes er een gruwelijke hekel aan hadden Heerlijk vond ik het Nu[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl