Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 75 recepten
1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nlDruk, druk, druk, is een uitdrukking die wat mij betreft finaal geschrapt mag worden uit een ieders taalgebruik. Vroeger, ja toen, toen hadden de mensen het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRijst dus, maar dan geen gewone, maar risottorijst. Daar gebruik je natuurlijk Italiaanse voor. De rijstvelden van Italië liggen in Noord-Italië in de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen PANNENKOEKENBESLAG: 2 eieren, 3,75 dl melk, 200 g meel, 1/2 tl zout, zonnenbloemolie VULLING: 400 g half om half gehakt (rund en varken), 1- 2[...]
Bron: smulweb.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlDoor een simpel roquefortworstje op een terrassige hapjesplank, kwam ik gisteren terecht in één van mijn tegenwoordig schaarse 'culinaire strooptochten'. A2[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 4 ribkarbonades, bij voorkeur met bot peper en zout, versgemalen optioneel: mosterd 4 plakken pittige kaas 4 plakken achterham boter 4x Smult[...]
Bron: smulweb.nlDeze gezonde levenstyle is bij mij zo ingeburgerd dat ik niet anders meer wil en kan. Ik voel me veel fitter, meer energie, gezonder, slanker, opgewekter en[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMaak je geen zorgen! Lamsoor, dat zijn niet de oren van lammetjes. Lamsoor is een soort zeespinazie met een licht zoutige smaak. Bij gebrek aan lamsoor werd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl