Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 500 g schouderlappen, in plakjes gesneden 1 cm verse gember, fijn 4 teentjes knoflook, fijn 5 cm pijpkaneel 3 kardemomzaden 1 t chilipoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo spareribs, uit het ribstuk 3 liter (groente)bouillon MARINADE 3 dl honing 0,5 dl azijn 3 tenen knoflook, fijngehakt 1/2 chilipeper,[...]
Bron: smulweb.nlIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Zoals alleen oma dat kan” – is de titel niet een beetje demotiverend? Je hoeft er haast niet aan te beginnen, want alleen oma kan het zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOnderstaande marinades komen oorspronkelijk uit het magazine 'Boodschappen' maar ik heb ze hier en daar wat aangepast. Deze marinades zijn geschikt voor 500[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn Szechuan zag ik dit overal op de kaart staan, maar heb het daar nooit gegeten. Er zijn wel lekkerder dingen dan tofu. Maar opeens lees ik allemaal positieve[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlChinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een soort schepnetje het vlees, vis of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKalkoen Madras Ik kijk regelmatig op de blog http://www.aziatische-ingredienten.nl/ en kwam daar deze curry tegen. Een makkelijke curry waar je volgens Robin[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAnders dan de titel doet vermoeden, zit er in mince meat geen vlees meer. Sommige recepten gebruiken nog wel beef suet, wat vet in de buurt van de nieren is[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlZe zeggen wel dat p ho het nationale gerecht van Vietnam is. Het is bouillon op basis van kip of rund, gevuld met rijstnoedels (mihoen) en verse groenten en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlPaprika met kip of vlees Aziatische ingrediënten: Qing jiao rou si / 青椒炒肉絲 heet dit klassieke gerecht uit de Chinese keuken: geroerbakte groene paprika met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl. 2 korianderwortels of 2 theelepels korianderzaad . 1 eetlepel komijnzaad (djintan) . 12 kleine rode Spaanse pepertjes . 2 eetlepels garnalen- of vispasta[...]
Bron: smulweb.nl