Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 846 recepten
voor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode paprika (of ontvelde paprika uit pot) 2 a 3 kipfilets 200 gr rauwe gepelde garnalen Plukje saffraan 1 eetlepel paprika poeder Flinke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g. kipfilet in blokjes gesneden 100 g. boeren achterham, in blokjes gesneden 100 g. chorizo, in blokjes gesneden 4 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Gevulde kipfilet met tapenade en sperzieboontjes 1 kg kipfilet (circa 5 stuks) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 gram) 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Risotto (ong. 400 gr.) 2x blikje tomatenblokjes (waarvan je 1,5 gebruikt) Parmezaanse kaas (naar smaak) Boullionblokje (kip of groente) 250[...]
Bron: smulweb.nlDe bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen GEMARINEERD KIPFILET VOOR DE GODEN Met de voorjaar kriebels in jouw beuk en een gewillige grill, tover jij deze satés tot goddelijke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1,5 pot bruine bonen ( of 1 grote en 1 kleine pot) -500 gram kipfilet, of kippenstukken, of kleine druksticks -125 gr. mager gerookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kipfilet; 1 liter kippenbouillon (van 1 tablet); 1 pak sperziebonen (450 g, diepvries); 300 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries); 100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el bak en braad olijfolie (Oil & Vinegar) 2 uien, fijngesneden 2 tenen koflook, fijngesneden 1 zakje Paella kruiden (Oil & Vinegar) 250g[...]
Bron: smulweb.nl