Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
Vreselijke foto, goede burger… Ik wilde mijn polarbrod opmaken voor de hamburgers, maar de schemering, haast en kunstlicht nekten de foto. Jammer, ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKoop bij de Chinese toko een pakje wontonvelletjes van 10-10cm. Er zitten er meestal 50 stuks in. Laat ze ontdooien, dat is zo klaar want de velletjes zijn erg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 4 personen Nodig: * Doperwtjes, klein blikje of diepvries * 1 ons mager rookspek in blokjes * 3 ons kipfilet, in stukjes * 4 sausijsjes * 1 grote ui, in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPasta-salade (395 cal p.p.) Ingrediënten: 1 struikje broccoli (ca 400 gr) zout en peper 250 gr torchietti (Buitoni) 2 eieren 1 gerookte kipfilet 50 gr rauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * Olie * Sperziebonen, 1 zak diepvries * Paprika, rood, 1x * Ui, 2x, Knoflook, 2x * 2 tot 3 ons kipfilet, in kleine stukjes * Ketjap, 4[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeetje dooie boel hier de laatste tijd.... Maar nu is er weer iets nieuws. AH heeft sinds kort roerbakschotels in mooie drievaks-schalen. Groente, rijst en kip[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren zag ik die Rudolph van Life & Cooking een open blik bier in een kip proppen. Dat hele gedoe ging met kip en blik en al de oven in, moet iets geweldigs[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGarnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMorgen maak ik het kip-stoofpotje van Yannah's moeder, vandaag heb ik een ovenschoteltje gemaakt. Nodig voor 4 personen: * 1 groene kool, spitskool of chinese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben een enorme fan van de schrijf -en kookstijl van Sylvia Witteman en heb haar daarom een mailtje gestuurd met de vraag of we een recept van haar mogen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeerlijk weer om de hele dag voor de ventilette te liggen en 's avonds richting strand te vertrekken om daar te eten. Het voordeel is een verkoelend windje,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKoop een dure scharrelkip, een citroen, knoflook, mooie pommes de terre en knip wat rozemarijn. Smeer de kip royaal in met olijfolie. Zout en peper de kip[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd even wennen als je moet koken met een nieuw gasfornuis..... Maar het is gelukt! Welliswaar met een kant en klare kip in een braadzak van de AH,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe hebben ze dit jaar meegenomen uit Frankrijk: Confit de Canard.....heerlijk en o zo makkelijk! Eendevet is hier reteduur dus bewaren dat vet, bak er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd leuk dingen uit een kookboek testen. Als je het boek "Jamie in 30 minuten" doorbladert krijg je meteen zin. Het ziet er allemaal goed en oh zo gezellig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPulled Oats is geen nieuwe vleesvervanger, maar ik zie het pas sinds kort in mijn supermarkt liggen. Het is een Fins product gemaakt van haver, tuinbonen en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl