Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 15 ml/1 eetl. slaolie 400 ml kokosmelk 30 ml/2 eetl. rode currypassta 30 ml/2 eetl. Thaise vissaus (nam pla) 15 ml/1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 ml cocosmelk uit toko, liefst uit het groene pakje. 500 ml water Vissaus 1 Stengel Sereh (citroengras) 6 kaffa limes (citroenblad) 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Stengel sereh/citroengras 2 Lime leaves/citroenblad 360 ml Kokosmelk 3 á 4 plakjes galangal/laos 360 ml water Klein bakje champignons[...]
Bron: smulweb.nlIn de koude maanden zet ik graag een stoofschotel op tafel. Vandaag ging ik voor een kipgerecht, geïnspireerd op de Vietnamese keuken, ik had namelijk net[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlKoken is mijn hobby en het is nog leuker om met nieuwe mensen te mogen koken. Wat een leuk idee om iemand een Thaise kookles als een verjaardag cadeautje te[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlEen aanrader! Een gerecht met een complete smaak van Thailand. Bekende pittige Tom Yam Kung in een vorm van rijst, makkelijk en ontzettend lekker.[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlOp zo'n druilerige dag als vandaag is een pittige curry ideaal. Deze curry is vrij makkelijk te bereiden en pittig genoeg om een beetje op te warmen. Als je[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe Aziatische keukens hebben de laatste tijd weinig aandacht gekregen bij mij. Hoog tijd om daar wat aan te doen! Deze gebakken rijst kun je als bijgerecht[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOngeveer 2 weken geleden heb ik hier een recept gepost voor börek van loempiavellen - en vandaag dus alweer. Je begrijpt het waarschijnlijk al, ik vind ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl100 gr kipfilet, in blokjes 1 stengel sereh (citroengras) 4 cm verse laoswortel 3 citroenbladeren 2 verse chilipepers ongeveer 10 kleine champignons, in hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen *100 gram kipfilet *1 stengel citroengras *4 centimeter verse laoswortel *3 citroenbladeren *2 verse chilipepertjes *10 strawmushrooms (of[...]
Bron: smulweb.nl