Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 93 recepten
voor 4 personen Chocoladetruffelcreme ¼ liter slagroom 140 gram extra pure chocolade 4 eidooiers 4 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlVlaaideeg 100 ml melk 1 zakje gedroogde gist 200 g bloem 30 g boter 2 el suiker 1 mespuntje zout Banketbakkersroom 1 vanillestokj 250 ml melk 75 g suiker 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Mousse: 0,5 dl melk 2 dl room 1 eetlepel suiker 1 eidooier 150 gram pure chocolade Voor de Compote: 1 blaadje gelatine 0,2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 300 g hazelnoten, - 300 g pure chocolade (minstens 70% cacao) - 1 el goede kwaliteit cacaopoeder - 200 g zachte boter - 100 g kristalsuiker - 6[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWalnotentaart Ik besef heel goed dat iedereen af en toe wel eens van een lekker taartje wil snoepen. Niet te vaak.. maar in het weekend is het toch wel extra[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlMijn collega had onlangs een overblijfsel van haar dessertenbuffet mee naar het werk. Cupcakes, citroentaart, aardbeientiramisu,... Teveel om van alles te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVeel heb ik vaak niet nodig om gelukkig te zijn: een vrije zondagnamiddag, een plak exquise chocolade van Valrhona in mijn voorraadkast en een paar kleurrijke[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHad ik al niet mijn uiterste best gedaan om met de parfait glacé van gebrande amandelen het perfecte kerstdessert voor te stellen, dan was dit het zeker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen dagje verlof en "nothing to do". Zalig is dat! Maar van niksen, daar word ik zo moe van. Aan de slag dan maar: deze voormiddag ben ik heel de tijd druk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten 50 gr Bloem (gezeefd) 50 gr witte basterdsuiker 125 gr boter 125 gr pure chocola (70% vaste cacaobestanddelen) 6 biologische eieren (op[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlEton Mess deconstructed? Maar is dat al niet behoorlijk ‘deconstructed’ van zichzelf, eigenlijk gewoon geprakt en geroerd ? Jawel, dat is wel zo,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGedaan met je eclairkoekjes die zo slap als een dweil en zo plat als een vijg zijn. Gedaan met banketbakkersroom die veel te lopend, veel te vast of gewoon[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comOf je 'm nu een kerstbuche, buche de noël, yule log cake of eender wat noemt, deze ultra feestelijke lekkernij is en blijft voor mij onmisbaar tijdens de[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comHaal de herfst in huis met dit simpel dessertje van topkwaliteit. Kies als vulling voor kastanjeconfituur uit de supermarkt of ga zelf aan de slag en maak de[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.com