Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
voor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlGoedemiddag leuke mensen! Gisteravond ben ik uit eten geweest met Sofie van Lekkerensimpel.com en Ianna van beginspiration.nl . Vet leuk, we hadden een soort[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet prachtige uitzicht vanuit de tent op Lago Maggiore Italiaanse vakantie Veel mensen met schoolgaande kinderen hebben de vakantie alweer achter de rug. Maar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEen heerlijke bospaddenstoelenrisotto met Italiaanse risottorijst. Zelf heb ik Arboriorijst gebruikt. Arboriorijst is de langste korrelige Italiaanse[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl4-6 personen Bereidingstijd: 60 minuten Ingrediënten: 2 gele paprika’s 2 oranje paprika’s 2 rode paprika’s 2 sjalotten 1 teentje knoflook[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEr heerste een hittegolf in Oost-Europa, maar vooralsnog hebben we nu voor de vierde dag op rij regen. En dan heb ik het niet over een lullig buitje waarna de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlLekker recept van Jamie Oliver in de Delicious. van november 2011: Varkensinvoltini met tomatensaus . Je moet wèl van ansjovis houden... Ideaal om de zondag[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlSpruitjes zijn de minst populaire groente in Nederland. De meeste mensen hebben er van jongs af aan nare associaties bij en dat komt dan bijna nooit meer goed.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVoor de terugreis vanuit Noorwegen hebben we een boot geboekt. Ik zal niet uitweiden over hoe zeeziek ik ben geweest, dat wil ik iedereen besparen. De avond[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlBij een recept staat meestal voor hoeveel personen het is. Volgens het kookboek is onderstaand recept voldoende voor 4 personen. Er wordt dan wel meer pasta[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIn de diepvries heb ik nog wat sliptongetjes die best eens in de boter willen zwemmen, denk ik. Wat zullen we daar bij maken? Op het moment zie ik met enige[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEnige tijd geleden zat ik op een verjaardag en het ging over aardappels koken. Op een gegeven moment zei ik: wij eten niet zo veel aardappelen. Om mij heen[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl