Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Een aantal jaren geleden vertelde iemand me eens dat zij, wanneer ze boerenkool at, de helft van de aardappels door knolselderij vervangt. "Lekker mager", zei[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp het vliegtuig naar Jeruzalem 2 weken geleden zat ik in de Culinaire Ambiance te bladeren en las daar over "het witte goud van Poperinge", hopscheuten, een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet heeft vannacht gevroren en op enkele plaatsen in het land is zelfs de eerste sneeuw gesignaleerd... Hoog tijd dus voor een ouderwetse boerenkoolstamppot.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPortugese garnalen De gekruide en pittige garnalen van vandaag kreeg ik eens in een Portugees restaurant voorgeschoteld. Ze zijn lekker om te bakken in een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSchorseneren een winterse groente In mijn tuin en potten op het balkon zie ik alweer groene neuzen! De bloembollen komen eraan… Dat roept, ondanks de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngemaakte pompoen Deze kruidige, zoet-zure ingemaakte pompoen is lekker bij een stukje kaas of worst, vleesgerechten zoals gehaktbrood/ballen, karbonaadjes,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHelaas ziet rundvlees er op foto's nooit zo aantrekkelijk uit maar zodra ik dit gerecht serveer krijg ik altijd de vraag om het recept dus heb er toch maar een[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlBij herfst (en winter) horen voor mij stoofschotels. Zo'n schotel die urenlang moet sudderen en heerlijke luchtjes door het huis verspreidt. Dit recept voldoet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlRode kool is een klassiek bijgerecht bij winterse gerechten. Tot nu toe maakte ik mijn rode kool altijd klaar met wat water en een laurierblaadje, maar vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlI have this really yummy vegetarian Provencal cookbook by Virginie Besançon for years already and cooking or even reading from the book can bring me back to[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comStifado is een heerlijk Grieks gerecht en verrassend eenvoudig te maken. Je braadt het vlees aan vervolgens de je alle ingredienten in een ovenschaal of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe eerste keer dat ik dit gerecht at was bij een vriend van me die in Utrecht woonde. Ik vond het zo gek dat je brie op stamppot deed, maar dit is dan ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlOndanks dat in Nederland halloween nog niet zo heel populair is, vind ik het een van de leukste feestdagen. Gelukkig liggen er wel steeds meer halloweenspullen[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl