Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 2 Wilde eenden olijfolie grof zout 4 takjes rozemarijn 1 ui 2 appels hele kruidnagels droge Sherry crème fraiche 4x Smult + 24-delige[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMoest ik met sterren werken om de moeilijkheidsgraad van een recept aan te duiden, dan kreeg dit... 5 sterren. Moeilijk dus. Alhoewel. Moeilijk is misschien[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze bereiding van mosselen zag ik vorig jaar bij een visrestaurant in Normandië op de menukaart staan. Ze hadden nog meer lekkere bereidingen en ik koos toen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZoals wel vaker met dit soort stamppotten ziet het er een beetje bleek uit, maar het is echt heel lekker. Ik heb weleens eerder zoiets gemaakt, maar toen werd[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOmdat het gerecht vrij kleurloos is, heb ik maar een vakantiefoto van een paar jaar geleden van het prachtige Somerset genomen. Aan het gerecht zit dus niet[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOk, ik heb deze gehaktballen nu meerdere keren gemaakt en ze zijn echt ongelooflijk lekker! Voor de vleesliefhebber: deze balletjes zijn niet van echt te[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten: 1 kg rode kool 50 gram roomboter 1 ui, gesnipperd 80 gram bruine basterdsuiker 1 theelepel zout ½ theelepel kruidnagelpoeder of 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAfgelopen zaterdag hebben we een workshop pate maken gevolgd bij Slager in ruste maar niet echt want hij blijft actief en bevlogen over zijn passie, het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlAls liefhebber van etentjes lust ik ook wel een wijntje op z'n tijd. Ik ben geen grote drinker maar vooral in combinatie met eten vind ik het heerlijk. Bij[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlZuurkool met wortel, aardappels, amandelen en blokjes gebakken tofu Het is zo simpel dat ik ervan overtuigd was dit recept al lang te hebben gegeven. En aan de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVooruitlopend op de Nationale wijnweek , hebben we afgelopen vrijdag met de wijnkring in Het Meisjeshuis wijnen van eigen bodem geproefd. Natuurlijk van de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl