Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten: ( 2 porties) Blikje zalm (bij voorkeur rode wilde zalm) 2 flinke eetlepels crème fraîche of mascarpone 1 eetlepel mayonaise citroensap, zout en[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlHallo daar! Gisteravond wilde ik dolgraag iets met guacamole eten, omdat ik afgelopen maandag een soort van verplicht een setje guacamole-maak-groentes van AH[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMechelse asperges in combinatie met gerookte zalm, dat hadden we toch al gehad? Klopt. Ongeveer een jaar geleden blogde ik deze salade . Die is ondertussen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKijk jij ook altijd zo reikhalzend uit naar het nieuwe maatjesseizoen? Ikke wel! Hier hoef ik dan ook niet veel woorden aan vuil te maken: dit voorgerecht ging[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOrigineel? Check! Weinig werk? Check! Weinig afwas? Dubbel check! Dit is weer zo'n typisch gerecht van chef Dehens dat aan het 'less is more' principe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag, maar helemaal geen zonnige dag. Geen weer dus om te fietsen, een terrasje te doen of in mijn luie zetel buiten een boekje te lezen. Kokkerellen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen romige crème van avocado en Griekse yoghurt, simpel om te bereiden en lekker op een sandwich of crackers. Bijvoorbeeld in combinatie met gerookte zalm en[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlDeze zonnige en bloedhete dagen schreeuwen om lekker makkelijk eten. De hutspotjes en prakpotjes worden ingeruild voor salades, de gebraden kip moet[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlEn zoals beloofd ga ik mijn eerste week van het nieuwe jaar met jullie delen. Je kent het gevoel na de feestdagen, je hebt wel je best gedaan maar eigenlijk[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlzoeken naar het recept van snelle vissoep… Ken je dat: je hebt ooit een gerecht gegeten en ineens herinner je de smaak weer en ga je op zoek naar het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPittige Vleessalade Ingredienten 1 komkommer 200 g rosbief of ham, in smalle repen 1 rode ui, in smalle ringen 1 rode peper, zonder zaadjes, in smalle reepjes[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl"Spread the love" voor gerookte vis en schaaldieren. "Spread the love" is het thema dat is gekozen voor het foodblogevent van juli 2013 . De uitdaging is om[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMijn bijdrage aan de kerstpret: een luchtige forelmousse met sinaasappel- en citroenzeste en blokjes van komkommergelei. Zonder gelatine. De mousse is luchtig[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlChraimeh wordt volgens Ottolenghi meestal met geelstaartmakreel gemaakt, maar hier wordt zalm gebruikt om die hier makkelijker in moten verkrijgbaar is. Moten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 2 moten zalm (van elk 250 g), 4 rauwe gamba?s, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 5 eetlepels droge witte wijn, 1 theelepel rode peperbolletjes, 2[...]
Bron: smulweb.nl