Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 115 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 kg verse champignons, in schijfjes 4 teentjes knoflook, fijngesneden 1 theelepel gedroogde basilicum 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 tomaten, geschild, ontzaad en in blokjes 1 liter tomatensap 14 verse basilicumblaadjes 250 ml extra dikke room (50%[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 650 gr sperziebonen, in stukjes van 2 cm 335 ml water 50 gr boter 1 eetlepel suiker 3/4 theelepel knoflookzout 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl2 uien 250 gram champignons 400 g gepelde en ontpitte tomaten (of blik) 2 knoflookteentjes, fijngesnipperd ½ rode, ½ groene en ½ gele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 500 gram hacheevlees versgemalen peper 6 bosuitjes 3 vleestomaten 50 gram boter 2 el olijfolie 2 dl rode wijn 1 dl vleesbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 2 sneetjes brood 4 plakjes ontbijtspek 3 eieren zout en peper naar smaak flinke klont boter 1 ui, fijn gesneden basilicumblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 2 middelgrote courgettes 2 wortels 1 wortelpeterselie 1/2 knolselderij 1 tomaat, gepeld en fijngehakt 30 gr geraspte kaas 1[...]
Bron: allrecipes.nlJe moet er maar opkomen: een pakske hazelnootboter door ijsbeslag mengen... Wel David Selen deed het en ik kan je verzekeren: dit is een méér dan geslaagd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMechelse asperges in combinatie met gerookte zalm, dat hadden we toch al gehad? Klopt. Ongeveer een jaar geleden blogde ik deze salade . Die is ondertussen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZoals ik meer dan een maand vooraf start met nadenken over mijn Kerstmenu, zo begin ik minstens even lang op voorhand met het plannen van mijn Valentijnsdiner.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVaak vragen mensen mij: hoe krijg je dat toch allemaal gecombineerd? Full-time werken, 4 maal per week trainen voor een marathon, kookles volgen, zelf koken,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePladijs wordt door de VLAM gepromoot als vis van 't jaar. Een campagne die blijkbaar aanslaat, want toen ik vrijdagavond stond aan te schuiven aan het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be