Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 152 recepten
Ingrediënten Porties : 20 1 liter versgeperst sinaasappelsap 250 ml versgeperst limoensap chilisaus, naar smaak zout, naar smaak 1 dunne plak ui 60 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 2 kruidnagels 3 kaneelstokjes 10 ml granaatappelsap 1 plakje verse gember geraspte sinaasappelschil 150 ml appelsap 25 ml Pimms[...]
Bron: allrecipes.nlYante Wereld Yoghurt van de buurtsuper (Vleutenseweg 355 te Utrecht), "gebaseerd op authentieke Turkse yoghurt met uitslui- tend natuurlijke ingrediënten". De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten: - 2 uien, gesnipperd - 2 el boter - 2 el olie - 5 el granaatappel melasse (Turkse winkel) - 250 g walnoten - 750 g kippendijen (zonder vel en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDit weekend vond de tweede editie van het Food Film Festival plaats. Hét festival over lekker én duurzaam eten & film wilde ik natuurlijk niet missen dus[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comWat is het? Nar, oftewel granaatappel, is nou niet direct een typisch Turkse fruitsoort, maar je ziet het wel heel veel in Turkije. De vruchten groeien aan[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Nar ekşisi (letterlijk: granaatappelzuur) is een granaatappelsiroop die wordt gemaakt door het sap uit de granaatappelzaden te halen. Vervolgens[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlOp 13 november 2013 maakte ik een belofte. Toen ik het KitchenAid, het Foodprocessor Kookboek reviewde, beloofde ik plechtig om er een aantal recepten uit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLove is in the air! En al helemaal als je je etentje start met deze cocktail d'amour. Dit is zonder meer de ideale love drink om je Valentijnsdiner te starten.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIets meer dan een maand geleden at ik voor het eerst Imam Bayildi, een Grieks/Turks gerecht van gestoofde aubergine met tomaat, knoflook en peterselie. Heel[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk mopper wel eens dat er hier, in deze regio, zo weinig bijzondere producten te krijgen zijn. Het voordeel daarvan is wel dat iedere keer als ik in een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlOnlangs kreeg ik via de post vanuit Rijswijk een heerlijk geurend pakketje toegestuurd. Er zat een zakje za'atar en een zakje sumak in. Ik had ook al een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlLange tafels, slingerend over het erf van de boerderij, prachtig gedekt met witte kleden, roodgeblokte lopers en bloemen uit de tuin. De zon laat zich precies[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten voor 4 à 6 personen. 600 g spruitjes 1,2 dl olijfolie 300 g baby sjalotjes, gepeld en in de lengte gehalveerd 2 el maple syrup (ahornsiroop)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl