Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Voor deze snel te maken, maar heerlijke maaltijd moeten we eigenlijk Jurre en zijn moeder bedanken, want zij zijn de bedenkers van dit gerecht. Wij noemen het[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlvoor 4 personen 1 grote pot van 450 gram volle kwark (op de markt FL 3,50), 2 dl creme fraiche (Fl 1,69) 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel azijn (samen een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr kwark 150 ml zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (of meer naar[...]
Bron: allrecipes.nlOp het menu van gisterenavond: gebakken rogvleugel. Vanwege hun reuze-formaat pasten ze bijna niet in de pan. Erg dik ook, wel 5 à 6 cm. Door echter[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 6 150 gr kwark 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels gehakte verse peterselie zout en peper naar smaak 6 ronde tomaten 2 takjes verse[...]
Bron: allrecipes.nlZelfgemaakte kruidenkaas met een vleugje van jezelf.... Elke week gaan er hier wel 1 of 2 pakjes boursin of andere kruidenkaas door heen. Ik gebruik het door[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVol verwachting loop ik elke ochtend even door de achtertuin. Het eerst langs de kruidenbakken. Dat leverde vandaag weer wat frustratie op: slakkensporen en de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Ingrediënten 200 gram speltbloem 1/2 theelepel zout 50 gram koude roomboter 50 gram magere kwark 3 el koud water Vulling: 200 gram Mascarpone 200[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlHoewel wij natuurlijk samen bloggen, gebeurt het natuurlijk ook regelmatig dat één van ons een gerecht maakt en hierover schrijft, zonder dat de andere dit[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlZoals we eerder al een keer schreven, proberen wij toch zeker 2 keer in de week vegetarisch te eten. Een lekkere vleesvervanger vinden wij falafel, dat zijn[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlHet is alweer een week of 2 geleden dat we dit gegeten hebben, maar hebben nog niet eerder de tijd gehad om erover te bloggen. Maar dit wil niet zeggen dat dit[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlDit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDe Avocado komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika, uit het gebied wat nu Mexico en Guatamala is. Een Avocado werd door de Indianen aldaar Ahuacatl genoemd, wat[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOp het menu van gisterenavond: gebakken rogvleugel. Vanwege hun reuze-formaat pasten ze bijna niet in de pan. Erg dik ook, wel 5 à 6 cm. Door echter regelmatig[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGezonde Lunch TO GO Gezond eten op je werk, daar krijg ik nog wel eens vragen over... En logisch, vooral als je collega's hebt die je de hele dag ziet snacken,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlBasis witte vissaus Breng ¼ liter melk met ¼ liter water en 1 visbouillontablet al roerend aan de kook. Voeg zoveel allesbinder toe totdat de saus de[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl