Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 146 recepten
Met deze temperaturen heb ik absoluut geen zin om uren achter het fornuis te staan. Daarom is er niks makkelijker als voorbereiden en in de oven schuiven. Dit[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten Porties: 8 250 gr pak mosselen in pekel (verse mosselen kan ook) 125 gr bloem zout en peper naar smaak 125 ml melk 3 eieren 2 courgettes,[...]
Bron: allrecipes.nlVolgens mij is dit een van de bekendste vormen van börek: sigara börek, oftewel opgerolde börek met kaasvulling die daarna in de olie wordt gebakken. Op[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDeze gül böreği (börek van loempiavellen in de vorm van een roos) at ik voor het eerst tijdens een 'kahvaltı' (Turks ontbijt) en toen ik één hap had genomen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlKıymalı kol böreği (ronde börek met gehakt) at ik voor het eerst in Alanya, bij Hancı Pastanesi , een hele bekende 'pastane' (patisserie). Zeker een aanrader[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlSigara börek (opgerolde gebakken börek) is denk ik wel één van mijn favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Knapperig, loeiheet en met zachte gesmolten kaas[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAlhoewel er natuurlijk al een recept voor poğaça op Mijn mixed kitchen staat, zijn er nog 1001 andere recepten om deze Turkse gevulde broodjes net even wat[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlMilföy böreği (börek van bladerdeeg) is ideaal voor als je even snel iets lekkers op tafel wil zetten: zolang je een pakje bladerdeeg in de diepvries hebt[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDaag:) Een paar dagen geleden mocht ik samen met een stel andere foodbloggers een kijkje nemen in de fabriek van Van Dobben. Ik vond het ubercool om eens[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet was gisteren zo’n dag die niet wilde. Niet vooruit. Niet achteruit. En al helemaal niet vrolijk in de pas. Zo’n dag die je over zou willen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlIk had nog een halve pompoen in de koelkast liggen. Dat is an sich geen probleem, ik ben dol op pompoen. Maar ik had geen zin om er weer een stoofschotel of[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comVoor de roux: 250 gram koude kalfsbouillon 250 gram melk 100 gram roomboter 100 gram gezeefde bloem 3 blaadjes gelatine 2 eierdooiers 100 gram slagroom 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1,5 st ui 6 st knoflookteentje 4 snee witbrood zonder korst 1,5 dl melk 1200 gr rundergehakt 12 el olijfolie 2 el versgehakte oregano 3 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 425 gr (restant) aardappelpuree (bereid met melk en boter) 4 eetlepels bloem 75 gr maïskorrels 1 ei, losgeklopt 3 eetlepels ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 2.25kg aardappels, geschild en in vieren gesneden 300g bloemkoolroosjes 4 teentjes knoflook 1 grote wortel, gehakt 100ml[...]
Bron: allrecipes.nl350 gr. witte bloem/210 ml. melk/2 tl. knoflookpoeder/2 el. gedr. peterselie/1 el. suiker/1 tl. zout/1 el. olie/5 gr. gedr. gist Hulpmiddelen BBM[...]
Bron: smulweb.nlDit recept speciaal voor de collega van mijn moeder die ze proefde toen ik deze courgettekoekjes mee had gegeven aan mijn moeder voor 's avonds op haar werk.[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlAls ik kippensoep maak, maak ik eerst echte kippenbouillon als basis. Smaakvol, geurig en het bevat veel voedingstoffen. Een goede bouillon is dik geworden[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 200 ml halfvolle melk 1 teen knoflook (fijngesneden) 25 g roomboter (gezouten) 150 g boerenkaas (belegen,[...]
Bron: ah.nlVersgebakken broodjes...er is maar weinig wat er tegenop kan, wat mij betreft! Alleen de geur in de keuken al, heerlijk. En dan elke paar minuten in de oven[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl