Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Dit brood had ik al een paar keer in de broodbakmachine gemaakt, maar nu wilde ik het een keer in de gewone oven afbakken. De ingrediënten: 260 ml water, 225[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGeïnspireerd door 24kitchen Ik kijk weleens naar 24 kitchen via de digitale televisie. Door het recept van Rudolph van Veen (hij noemt het pastei) van een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpaetzle heb ik voor het eerst in het zuiden van Duitsland gegeten, op terugreis vanuit Italie. We stopten daar na een dag reizen bij een niet erg charmant[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZelf brood bakken is therapeutisch. Kneden met je blote handen is een verkapte vorm van anger management . Alles wat je dwars zit kun je met je handen in het[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlKookboeken komen en gaan bij mij. Regelmatig komen er nieuwe kookboeken in de kast, maar kijk ik ook kritisch welke kunnen gaan. Er zijn ook boeken die altijd[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlBread for the diehards. For the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comBegin dit jaar heb ik een recept geplaatst van goulashsoep . Dit recept heb ik hier en daar wat aangepast en omgetoverd tot een heerlijke kippengoulash. Lekker[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIrisch Soda Bread Dit brood is dezelfde dag het lekkerst Maar ook ouder brood wat even in de toaster word gestopt smaakt nog prima Met boter en oude kaas of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSpaetzle heb ik voor het eerst in het zuiden van Duitsland gegeten, op terugreis vanuit Italie. We stopten daar na een dag reizen bij een niet erg charmant[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit klassieke roggebrood d oet mij aan Duits brood denken. Het is niet alleen heel lekker maar oogt ook prachtig door de schitterende barsten eens het gebakken[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet is tijd voor een stoofschotel. De herfstbuien trekken voorbij en een stormachtige wind zwelt langzaam aan. De boodschappen voor dit gerecht van Hongaarse[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comUit het laatste boek van Ottolenghi Flavour, een boek boordevol groenten met verassende smaakcombinaties, komt dit recept. Ingrediënten: Voor het deeg: 100 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn onze favoriete vakantieregio wordt al het brood geparfumeerd met kummel(karwijzaad) en venkelzaad. Lekker, als je eraan went. Maar sommigen in ons[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl