Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr cantharellen 125 gr mager gerookte spek, in blokjes gesneden 3 uien, fijngehakt 2 theelepels witte bloem 250 ml zure room[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 50 gr magere bacon 1 kleine ui, zeer fijngesneden 500 gr verse cantharellen, schoongemaakt zout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nl" 250 gram oesterzwammen, 100 gram shii-takes, 100 gram cantharellen, 400 gram (lint) pasta, olijfolie, (eventueel) wat shoyu of tamari De lekkerste recepten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlWat een heerlijk soepje is dit, seg! Ik had het enkele weken geleden geproefd toen ik op de Classic beurs in Kortrijk was. Jürgen, ambassadeur van het magazine[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger was ik een onvoorwaardelijke fan van Komen Eten op VT4. Sedert 't programma op Vier speelt, heb ik geen enkele keer meer gekeken. Dit komt niet zozeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet originele Italiaanse recept is met 'finferli', cantharellen. Nu hebben wij de traditie niet om in het bos paddenstoelen te plukken en als je ze in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHerfsttaart met Gehakt en Cantharellen Ingrediënten: Voor het deeg: 250 gram bloem 50 gram boter 150 ml melk 2 theelepel bakpoeder Voor de vulling: 250 gram[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk blijf volop genieten van het wildseizoen! Dit keer een recept met hazenrugfilet. Vorig jaar maakte ik dit recept van hazenrugfilet met pancetta en[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlZo rond Kerstmis blader ik mijn kookboeken en -tijdschriften weer eens door op zoek naar feestelijke recepten. Maar voor sommige recepten wil ik niet wachten[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVariatie in de keuken, het is mijn motto, maar ook dat van ' Variatie in de Keuken '. Deze stichting helpt professionals, bedrijven én consumenten de uitdaging[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlErgens begin februari kreeg ik een mail: of ik zin had om naar de huishoudbeurs te gaan. Ik kreeg spontaan een visioen van massa's vrouwen met[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGisteren, op Eerste Kerstdag zijn we samen met mijn ouders gaan eten bij de Bodega van Landgoed de Salentein in Nijkerk. We werden hartelijk welkom geheten met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl