Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Een aantal jaren geleden vertelde iemand me eens dat zij, wanneer ze boerenkool at, de helft van de aardappels door knolselderij vervangt. "Lekker mager", zei[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp het vliegtuig naar Jeruzalem 2 weken geleden zat ik in de Culinaire Ambiance te bladeren en las daar over "het witte goud van Poperinge", hopscheuten, een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet heeft vannacht gevroren en op enkele plaatsen in het land is zelfs de eerste sneeuw gesignaleerd... Hoog tijd dus voor een ouderwetse boerenkoolstamppot.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPortugese garnalen De gekruide en pittige garnalen van vandaag kreeg ik eens in een Portugees restaurant voorgeschoteld. Ze zijn lekker om te bakken in een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngemaakte pompoen Deze kruidige, zoet-zure ingemaakte pompoen is lekker bij een stukje kaas of worst, vleesgerechten zoals gehaktbrood/ballen, karbonaadjes,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij herfst (en winter) horen voor mij stoofschotels. Zo'n schotel die urenlang moet sudderen en heerlijke luchtjes door het huis verspreidt. Dit recept voldoet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlRode kool is een klassiek bijgerecht bij winterse gerechten. Tot nu toe maakte ik mijn rode kool altijd klaar met wat water en een laurierblaadje, maar vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlI have this really yummy vegetarian Provencal cookbook by Virginie Besançon for years already and cooking or even reading from the book can bring me back to[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comStifado is een heerlijk Grieks gerecht en verrassend eenvoudig te maken. Je braadt het vlees aan vervolgens de je alle ingredienten in een ovenschaal of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe eerste keer dat ik dit gerecht at was bij een vriend van me die in Utrecht woonde. Ik vond het zo gek dat je brie op stamppot deed, maar dit is dan ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlOndanks dat in Nederland halloween nog niet zo heel populair is, vind ik het een van de leukste feestdagen. Gelukkig liggen er wel steeds meer halloweenspullen[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlBij het woord" revolutie" verwacht je nieuwe spannende dingen. Deze Food Revolution tip is dan ook eigenlijk hopeloos ouderwets. Maar ja, zoals ik al eerder[...]
Bron: villakookelbont.blogspot.comEigenlijk stond vandaag naast deze babi pangang, ook nasi keboeli op het menu, maar gezien de hoeveelheid sushi die nog over is van gister heb ik dat maar[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl