Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Het is het aspergeseizoen, dus maar weer een recept met asperges. Vis en asperges is geen slechte combinatie en met wat italiaanse flair wordt het heerlijk. Ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit was weer een beetje een normale week. Ik heb vooral veel recepten van dagelijkse kost gemaakt. Ik ben dol op de recepten van Jeroen op drukke dagen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week heb ik mijn koken voor thuisafgehaald weer opgepakt en gelijk 5 porties verkocht. Ben weer helemaal enthousiast geraakt. Ik heb gelijk wat maaltijden[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 600 g zeewolffilet * 10 dunne plakjes chorizo * 20 blaadjes verse salie * zout * olijfolie Voorbereiding Snijd de zeewolffilet in 24 stukjes.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 500 g zeewolffilet 500 g zeeduivelfilet 10 Sint-Jakobsnootjes 10 sneetjes gerookt spek 10 tongscharfiletjes 10 filetjes van kleine zeebarbeel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbot, tong, zeewolf of zeeduivel ) , 200 gr mosselen, 200 gr gamba′s gepeld, 1 ui, 2 st. bleekselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg ronde rijst; 3/4 l groentebouillon; 1/4 l droge witte wijn; 1 braadkip, in stukken; 1 kg kleine mosselen (of andere schelpen); 1 kg[...]
Bron: smulweb.nl