Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 2 el ghee ((zie tip) of olie) 2 tl verse gemberwortel (fijngehakt) ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 700 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel olijfolie 2 of 3 lente-uitjes, fijngesneden (alleen het groene deel) 300 gr verse of diepvries doperwten 60 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTaartjes met een vulling van kruidige rode uien Vandaag deel II van Frans taartdeeg met de receptuur van de uientaartjes (tartelettes) met rode uien. Omdat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKoude Erwten-Muntsoep 1/2 kleine ui, fijn gesneden 450 gr diepvries erwten 1 eetlepel boter 2,5 kopjes kippenbouillon handvol verse munt, gehakt 1/2 kopje[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlAls ik een top 3 zou maken van favoriete gerechten staat op 1 pasta, maar zeker op 2 hartige taart en wellicht een gedeelde 3de plaats voor soep en[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beVanwaar komt de naam van dit overheerlijk, klassiek gerecht? Ik heb het niet kunnen achterhalen! Wie was Orfoff? En wat is de link met het gebraad? Soms zie je[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMet een groene salade erbij kan de pissaladière heel goed als hoofdgerecht geserveerd worden. Feestelijk eten in dure tijden, hoe doe je dat? Wel, je hoeft[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlOnlangs las ik in de krant dat 40 procent (!) van onze voedingsmiddelen in de vuilnisbak belandt – bij de boer, bij de detailhandel, maar vooral bij de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlAl geruime tijd ben ik groot fan van 24 kitchen! Héérlijke tv vind ik dat, letterlijk! Mijn favoriete keuken is zoals jullie weten, Italiaans, dus Giovanni[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlMatt Preston is jurylid bij Masterchef Australia. Ondanks zijn twijfelachtige sjaaltjes, heeft hij een hoog knuffelbeergehalte. Vind ik. De begeerte straalt[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comFrittata coi piselli, bereid op de manier van de Veneto-streek. Ingrediënten: 30 gr. boter 1 kleine ui, gehalveerd, in dunne ringen 250 gr. doperwten (vers of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVerse doperwten…. Tja, kom er maar eens om in oktober. Diepvrieserwten halen het in de verste verte niet bij vers, maar we doen het er maar mee. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPer ongeluk kwam ik ooit vlak voor de kerst in een zeer chic restaurant terecht. Zo eentje waar ze ogenschijnlijk meer tijd besteden aan de opmaak dan aan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBonen..... Bonen.... Bruine bonen...witte bonen...die kennen we wel En die hebben we zeker wel eens gegeten Maar er zijn veel verschillende boonsoorten waar we[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl