Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ongeveer 3 liter water 2 grote potten bruine bonen 1 klein potje witte bonen 1 klein blikje rode kidneybonen 1 mergpijp 4 grote preien 3 grote uien 3 - 4[...]
Bron: smulweb.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKruiden die in mijn keukenkastje staan: Keltisch zeezout Witte peper Donkere peperkorrels Kerriepoeder Paprikapoeder Gemberpoeder Uienpoeder Knoflookpoeder[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlThis very easy and tasty meal is cooked in a traditional earthenware tagine. The name tagine or tajine refers to the pot as well as to the dish. Mine comes[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIngrediënten: 8 sjalotjes (of 3 uien , gesnipperd) 1 kleine rode spaanse peper 1 groene paprika 100 gr. diepvriesdoperwten 1 theelepel knoflookpasta (of 1[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAlle curries lijken qua ingredienten aardig op elkaar en op een gegeven moment ga je wat experimenteren dat experiment heeft geleidt tot deze heerlijke romige[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBij het woord" revolutie" verwacht je nieuwe spannende dingen. Deze Food Revolution tip is dan ook eigenlijk hopeloos ouderwets. Maar ja, zoals ik al eerder[...]
Bron: villakookelbont.blogspot.comRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen heerlijk vegetarisch gerecht voor mensen die van knoflook houden. In het oorspronkelijke recept wordt ontzettend veel geklaarde boter (175 ml) en nog veel[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beWanneer ik tijd heb om te koken en wanneer ik veel zin heb om te koken, dan maak ik vaak een curry en nu het seizoen voor de chutneys en marmelades weer gaat[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVoor spinaziehaters.... Ik woonde nog maar net op mezelf en was al druk aan het kokkerellen! Ik experimenteerde er lustig op los. Op een gegeven moment had ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPate met Pistachenootjes Heerlijk...Pate met grof boerenbruin brood Daar word je toch vrolijk van Deze pate is ook heerlijk bij een borrel Stukje stokbrood[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWalnotensaus Ingredienten 175 gram gedopte walnoten 4 teentjes knoflook, gehakt 350 ml kippenbouillon 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, fijngehakt 1 laurierblad[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl