Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 88 recepten
Chocoladefudge Een makkelijk recept dit keer voor een heerlijk snoepje: chocoladefudge. Van oorsprong is fudge een mengsel van boter, suiker en melk en de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 20 335 gr pure chocolade (minstens 70% cacao) 450 gr ongezouten boter 1 snufje zout 1 theelepel vanille-extract 475g glaceersuiker[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Chocoladetruffelcreme ¼ liter slagroom 140 gram extra pure chocolade 4 eidooiers 4 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlDit brood had ik al een paar keer in de broodbakmachine gemaakt, maar nu wilde ik het een keer in de gewone oven afbakken. De ingrediënten: 260 ml water, 225[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 8 personen 150 g lardo al rosmarino 350 g gekookte kastanjes 2 el. tarwebloem 2 el. melk 2 el. cacao 1 ei olijfolie zout 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nlVoor 12 grote (of 20 kleintjes) 75 gram zachte boter, 75 gram donkere basterdsuiker, 75 gram gele basterdsuiker, 1 groot ei (losgeklopt), 1/2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet eerste recept van 2014! En ik begin maar gelijk met een ontbijtrecept! Al is het als tussendoortje (óf toetjes) ook erg lekker ;-) Het recept is niet van[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comVroeger was ik een onvoorwaardelijke fan van Komen Eten op VT4. Sedert 't programma op Vier speelt, heb ik geen enkele keer meer gekeken. Dit komt niet zozeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn de grote hal van het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam bevindt zich een winkeltje waar je ook Swirls kunt kopen. Weten jullie wat een Swirl is? Zo niet dan[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl*Ingrediënten 225 gr zelfrijzend bakmeel 175 gr witte basterdsuiker 100 gr boter 2 eieren (losgeklopt) 2 tabletten pure chocolade (a 100 gr, grof gehakt) 4[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlVerleden week heb ik weer truffels mogen maken; 80 stuks op bestelling. Daarvoor smelt je toch al gauw een kilo chocolade. Natuurlijk blijft er ook chocolade[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk liet mijn oudste dochter een foto zien op mijn telefoon. “Zeg, wil je voor je verjaardag deze ‘varkentjes in de modder-taart’?” De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze week een Siciliaans recept: cannoli . Cannoli (cannoli is het meervoudige woord van cannolo) is een gebakje en/of nagerecht uit de Siciliaanse keuken. Het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNippen aan een verwarmend drankje en knabbelen aan een versgebakken koekje! Een strakblauwe hemel en een koude bijtende wind! Tijd voor iets verwarmends. Een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk kan er niet van over hoe on-ge-lofe-lijk lekker deze Oreo's zijn, écht niet. Toen ik ze maakte, rook het hele huis alsof er een cacaobom was ontploft,[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.com