Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 8 verse vijgen 2 eetlepels vloeibare honing twee scheutjes marsala wijn lepel ricotta kaas Bereidingswijze Voorbereiding: 3 min[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 baby ananassen (of 1 grote) 1 kop rooibosthee 100 gr boter 100 gram stroop 1 eetl ricotta 1 eetl mascarpone 1 eetl poedersuiker 4[...]
Bron: smulweb.nlDe vakantie is geboekt en “We’er going to Ibiza”. Het liedje van de Vengaboys speelde het hele weekend al in mijn hoofd. Even geen regen,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat is het? Kaymak is de Turkse variant op het zuivelproduct wat wij als zure room kennen. Het wordt (soms ook wel kajmak genoemd) in Zuidoost-Europa, het[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker zelf jam maken! Een bijzondere kersenjam met extra pit door toevoeging van balsamicoazijn. Apart ja! Dat maakt deze jam geschikt om te eten op brood,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze week waren we het grootste gedeelte van de week weer uit eten doordat we een weekendje weg waren. Maandag maakte ik tussen de middag een romanesco fritata[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlTsja, van die dingen. Drukte Dikke toch op het verkeerde knopje waardoor een vers blogbericht als sneeuw voor de zon verdween. Pijnlijk, en ik had even[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet is nu in April nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlFoto: Hanne Sickel Het mooiste kookboek dat ik onlangs kocht is het NY Times Cookbook, dat de beste recepten uit die krant van de afgelopen 130 jaar in één[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMaar de trein wacht niet, dus het receptje zal voor straks zijn. En na lang wachten krijgen jullie het, ziezo. Om deze vorm te vullen gebruikte ik 1 aubergine[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlEigenlijk kan je met deze basis zanddeeg taartjes alle kanten uit. Je kan ze vullen met banketbakkersroom, mascarponé, ricotta, slagroom, zure room... Als[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 6 personen 1 gerookte makreel Sap van halve limoen 200 ml mascarpone Zout en peper Hulpmiddelen Keukenmachine Voorbereiding Verwijder het vel van de[...]
Bron: smulweb.nl