Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Mijn ouders hebben nu al meerdere malen benadrukt dat ik zo anders kook dan dat zij ooit voor mij hebben gekookt. Dat klopt, ik gebruik namelijk totaal andere[...]
Bron: isweetpotato.blogspot.nlGeen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlNadat ik mijn verhaal over de strijd met de kilo's op mijn blog had geplaatst, begonnen de vragen binnen te stromen. Blijkbaar is voor velen de term[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl't is herfst. Koud, grijs weer. 's Morgens donker, 's avonds donker. Bah! Dus moeten er manieren gezocht worden om ons humeur op te krikken. Dat kan door 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben geen fan van kwartel. Ik "peuzel" immers niet graag. Allez, da's eigenlijk ook niet waar, want kreeft vind ik wel de max en da's ook een geprul. Ik zal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElke maand krijg ik van m'n moateke uit het verre Olen het magazine Kook! van de Spar opgestuurd. Bij mij is er niet direct een Spar in de buurt en dus kom ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe dagen beginnen nu echt wel serieus te lengen. Oef! Eindelijk. Het kan voor mij niet snel genoeg lente zijn. Oké, oké. Je hoort me niet klagen. We hebben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze gezonde levenstyle is bij mij zo ingeburgerd dat ik niet anders meer wil en kan. Ik voel me veel fitter, meer energie, gezonder, slanker, opgewekter en[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlHet was gisteren zo’n dag die niet wilde. Niet vooruit. Niet achteruit. En al helemaal niet vrolijk in de pas. Zo’n dag die je over zou willen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui, gesnipperd 1 prei, in ringen 1 winterwortel, in blokjes 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 theelepel gedroogde tijm 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr gekookte aardappels (fijn) 50 gr prei 100 gr courgette (fijn) 400 gr gemengde groente, doperwt, mais, wortel, diepvries, gekookt 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 5 3 eetlepels plantaardige olie 1 kleine ui of 2 sjalotjes, gesnipperd 250 gr rundergehakt 150 gr taugé Andere groenten: geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl