Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 50 gr magere bacon 1 kleine ui, zeer fijngesneden 500 gr verse cantharellen, schoongemaakt zout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nl" 250 gram oesterzwammen, 100 gram shii-takes, 100 gram cantharellen, 400 gram (lint) pasta, olijfolie, (eventueel) wat shoyu of tamari De lekkerste recepten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger was ik een onvoorwaardelijke fan van Komen Eten op VT4. Sedert 't programma op Vier speelt, heb ik geen enkele keer meer gekeken. Dit komt niet zozeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet originele Italiaanse recept is met 'finferli', cantharellen. Nu hebben wij de traditie niet om in het bos paddenstoelen te plukken en als je ze in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk blijf volop genieten van het wildseizoen! Dit keer een recept met hazenrugfilet. Vorig jaar maakte ik dit recept van hazenrugfilet met pancetta en[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlZo rond Kerstmis blader ik mijn kookboeken en -tijdschriften weer eens door op zoek naar feestelijke recepten. Maar voor sommige recepten wil ik niet wachten[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVariatie in de keuken, het is mijn motto, maar ook dat van ' Variatie in de Keuken '. Deze stichting helpt professionals, bedrijven én consumenten de uitdaging[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlErgens begin februari kreeg ik een mail: of ik zin had om naar de huishoudbeurs te gaan. Ik kreeg spontaan een visioen van massa's vrouwen met[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGisteren, op Eerste Kerstdag zijn we samen met mijn ouders gaan eten bij de Bodega van Landgoed de Salentein in Nijkerk. We werden hartelijk welkom geheten met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 250 gram verse cantharellen (of kastanje champignons) 400 gram champignons knoflook 1 ui gedroogde tijm 750 gram varkenshaas[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlGenieten van eten doe je zoals bekend met al je zintuigen, dus ook met je ogen. Vandaar dat ik deze week een zogeheten eiertikker aangeschaft heb! De heren van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl