Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 4 personen 800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken 4 eetlepels boter rasp van 1 citroen zeezout zwarte peper Bereidingswijze Verwarm de oven[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 22 augustus Een heerlijk lamsbout (ruim 2 kg, met been) gemaakt: van 2 bollen knoflook de velletjes verwijderen en in 2-en snijden, zodat het smalle[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNa de top 5 van mijn favoriete recepten van voorgerechten voor deze kerst, volgen natuurlijk meer kerst recepten. De top 5 van mijn recepten voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVorig jaar maakte ik tijdens de Paasdagen voor het eerst dit recept van lamsrollade klaar. Deze lamsrollade was zo lekker, dat we dit jaar niet lang hebben[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMet Pasen staat er bij ons altijd lamsvlees op het menu. Dus vandaag vergeet ik de calorieën maar even en maak ik een recept voor een lamsrollade. Daarbij[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be'Buiten waait de wind om het huis' klinkt het op radio 19. Binnen maakt de AGA het lekker cosy. De echtgenoot is foto's tot kunst aan het bewerken. Ik buig me[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAls ik aan Ierland denk, denk ik aan regen en als ik aan regen denk, denk ik aan de herfst. Dat is nog helemaal niet zo'n gekke gedachte, want ik las laatst[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlGisteren was het weer zover. Het jaarlijks terugkerend ritueel van het ophalen van het lammetje dat we besteld hebben bij de zorgboerderij bij ons in de buurt.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlMensen die denken dat dit bericht gaat over het redden van arme zielige kleine lammetjes moet ik heimelijk teleur stellen. Het lam waarover ik schrijf, heeft[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlOh Texel's lam, wat loop je daar mooi in de wei Ik zie je graag springen en dartelen zo blij Je smaak is verfijnd en smelt in mijn mond Ik wil je wel altijd[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl