Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 151 recepten
Ingrediënten Porties : 20 1 liter versgeperst sinaasappelsap 250 ml versgeperst limoensap chilisaus, naar smaak zout, naar smaak 1 dunne plak ui 60 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 2 kruidnagels 3 kaneelstokjes 10 ml granaatappelsap 1 plakje verse gember geraspte sinaasappelschil 150 ml appelsap 25 ml Pimms[...]
Bron: allrecipes.nlYante Wereld Yoghurt van de buurtsuper (Vleutenseweg 355 te Utrecht), "gebaseerd op authentieke Turkse yoghurt met uitslui- tend natuurlijke ingrediënten". De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten: - 2 uien, gesnipperd - 2 el boter - 2 el olie - 5 el granaatappel melasse (Turkse winkel) - 250 g walnoten - 750 g kippendijen (zonder vel en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDit weekend vond de tweede editie van het Food Film Festival plaats. Hét festival over lekker én duurzaam eten & film wilde ik natuurlijk niet missen dus[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comÇiğ köfte is een bekend recept uit de Turkse keuken. Het traditionele recept bestaat voornamelijk uit heel mager rundergehakt, bulgur, veel peper en kneden,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Nar, oftewel granaatappel, is nou niet direct een typisch Turkse fruitsoort, maar je ziet het wel heel veel in Turkije. De vruchten groeien aan[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Nar ekşisi (letterlijk: granaatappelzuur) is een granaatappelsiroop die wordt gemaakt door het sap uit de granaatappelzaden te halen. Vervolgens[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAls je bij Turkse mensen 's middags voor de thee bent uitgenodigd, reken dan niet op een enkel glaasje thee met een koekje maar op een tafel vol met zoete en[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlOp 13 november 2013 maakte ik een belofte. Toen ik het KitchenAid, het Foodprocessor Kookboek reviewde, beloofde ik plechtig om er een aantal recepten uit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLove is in the air! En al helemaal als je je etentje start met deze cocktail d'amour. Dit is zonder meer de ideale love drink om je Valentijnsdiner te starten.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIets meer dan een maand geleden at ik voor het eerst Imam Bayildi, een Grieks/Turks gerecht van gestoofde aubergine met tomaat, knoflook en peterselie. Heel[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk mopper wel eens dat er hier, in deze regio, zo weinig bijzondere producten te krijgen zijn. Het voordeel daarvan is wel dat iedere keer als ik in een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlOnlangs kreeg ik via de post vanuit Rijswijk een heerlijk geurend pakketje toegestuurd. Er zat een zakje za'atar en een zakje sumak in. Ik had ook al een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl