Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 1 kg Aberdeen Angus Sukade (heel of steaks) Olijfolie 10 sjalotjes 2 takjes thijm 10-12 peperkorrels 600 ml Guiness Beer (of Jopen Bier)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui, gesnipperd 1 prei, in ringen 1 winterwortel, in blokjes 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 theelepel gedroogde tijm 3[...]
Bron: smulweb.nlEen ouderwets stukje vlees op het menu vanavond. Een sukadelapje zoals mijn moeder altijd maakt. Een lekkere, eenvoudige bewerking van dit bijna vergeten[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comZin in een heerlijk stoofgerecht maar geen tijd om op te letten? Maak dan eens deze sukadelappen in de oven. In een mum van tijd is jouw werk klaar en de oven[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLisette vrouw – moeder - zus – tante - docente – creatief – studie – broodbakken – groentetuintje - voeding Deze kerst hoef[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij ons staat dit Italiaans kerstbrood al járen met Kerst en Pasen op tafel. Het is een geweldig feestelijk alternatief voor de kerststol, het paasbrood en de[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlMet dit mooie weer komt de barbecue weer uit de schuur, mensen gaan massaal diverse vleessoorten grillen maar is al dat vlees wel zo gezond voor ons? In deze[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlRegen, sneeuw en kou. Dit vraagt om troosteten, een ouderwets pruttelpotje. Dan heb je gelijk een reden om de hele middag lekker binnen te blijven. Het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlAfgelopen vrijdag zouden we uit eten gaan in ons favoriete restaurant de Regther in het dorp De Rijp (vlakbij Purmerend). De oppas was al geregeld. Helaas[...]
Bron: glutenvrijenblij.blogspot.com.esDeze maand heb ik gekookt van de blog koken met de wentelteef . Toen ik door deze blog aan het heen zoeken was, merkte ik dat er veel pasta gerechten op[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet had een heel normale dag moeten worden. Een drukke middag voor De Man en ik zou een oer-Hollandsche maaltijd maken. Slowgecookte sukadelapjes met bloemkool[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 100 g rozijnen 100 g blanke rozijnen 100 g sukade 250 g zelfrijzend bakmeel 250 boter (zachte) 200 g witte basterdsuiker 2 zakjes[...]
Bron: ah.nl