Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 32 gamba's (darmkanaal verwijderen ) 8 tenen knoflook 10 eetlepels olijfolie verde 1 eetlepel dille 1 theelepel basilicum 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlChowder Wat heb je nodig: 30 gram boter 1 ui, fijngehakt 1 kleine prei, in dunne ringetjes 1 venkelknol, in kleine blokjes 1 stengel bleekselderij in dunne[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk ben terug van bijna twee weken Zakynthos en heb het er heerlijk gehad. Samen met m'n lief in een rustig appartementje in Agios Sostis. Tussen de fruitbomen,[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt georganiseerd door Zilte Zee en zij kiest natuurlijk een zilt thema. Zou ik ook doen als ik haar was. We werden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 5 personen 2 chilipepertjes* 4 el. limoensap* 4 el. plantaardige olie*2 teentjes knoflook* 1 el. cayennepeper* klein bosje dille*zeezout* vers gem.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbot, tong, zeewolf of zeeduivel ) , 200 gr mosselen, 200 gr gamba′s gepeld, 1 ui, 2 st. bleekselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 16 enkele scholfilets(= het visvlees van 4 hele schollen) zonder vel, 1 eiwit, 16 gekookte gamba′s gepeld, 1-2 dl visbouillon (van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 gefileerde tong van 600 gr. of groter -8 coquilles van minstens 40 gr. per stuk -12 gamba′s, gepeld en ontdaan van darmkanaal -12[...]
Bron: smulweb.nl16 stuks gamba′s 2 teentjes knoflook 1 gesnipperde ui 1 fijngesneden paprika 1 tl gember poeder 1 el gehakte dille 1 el blackened seasoning (toko) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 gamba′s met kop en schaal, 2 teentjes knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 fijngesneden paprika, 1 tl gemberpoeder, 1 el gehakte dille, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 16 enkele scholfilets (het visvlees van 4 hele schollen zonder vel), 1 eiwit, 16 gekookte gamba′s, gepeld, 2 dl visbouillon. voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen . . zout . . peper 8 . stuks . sint-jacobsvruchten en hun koraal 8 . stuks . gepelde gamba′s 300 . gram . assortiment van vis met vast[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 wortel (? 75 g) 1 prei (? 125 g) 150 g zalm 1 l visbouillon 1 dl witbier 16 gepelde gamba′s 75 g Hollandse garnalen paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 chilipepertjes* 4 el. limoensap* 4 el. plantaardige olie*2 teentjes knoflook* 1 el. cayennepeper* klein bosje dille*zeezout* vers gem.[...]
Bron: smulweb.nl