Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Goedenavond! Vandaag kreeg ik op werk een heel leuk pakketje afgeleverd; de lasagne en moussaka van &samhoud, die sinds 1 april in de schappen van AH[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPastitio is een soort van Griekse lasagne. Pastitio is echter kruidiger van smaak dan het Italiaanse broertje, maar wordt ook bereid met kaas en bechamelsaus.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet komt natuurlijk door het prachtige zonlicht aan de Oostkust dat ik zo van de ochtenden ben gaan houden. Rond half zes ‘s ochtends wordt het hier[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlEen dunne krokante kaneel-suiker-walnoten korst en van binnen heerlijk zacht, luchtig en smeuïg! Kaneel Yoghurtcake is lekker luchtige cake en past perfect bij[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlIn het afgelopen weekend bij de boodschappen had ik prachtige aubergines meegenomen, en gisteren wilde ik ze gaan bereiden. Maar niet in een ratatouille of[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlOp facebook schreef ik het al, binnenkort op de blog: pastasaus . Deze saus maak ik in een grote hoeveelheid. Eén avond pruttelen levert ongeveer 4 liter saus.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlPastitio is een soort van Griekse lasagne. Pastitio is echter kruidiger van smaak dan het Italiaanse broertje, maar wordt ook bereid met kaas en bechamelsaus.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlNa een voorgerecht komt een hoofdgerecht en ik besloot te gaan voor een Grieks gerecht, de moussaka. Ik leg dit gerecht vaak uit als een lasagne maar dan ipv[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlPastitsio is de Griekse variant van Italiaanse lasagne en uiteraard zijn de Grieken er zelf nog niet over uit wat nu de klassieke variant is. De toevoeging van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu steeds meer bekend wordt dat granen toch niet zo gezond voor ons zijn, winnen andere meelsoorten in razend tempo terrein. Denk bijvoorbeeld aan amandelmeel[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlZeg 'Griekenland' en foodies denken onmiddellijk aan feta en moussaka. Moussaka is van oorsprong een Turks gerecht, maar de Grieken maakten er hun eigen versie[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nl