Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 100 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 sinaasappel 1 pot wildfond (380 ml) 8 plakjes gerookte eendenborstfilet (pakje ` 150 g) ½ pakje gegrilde paprika's (` 200 g) 3 takjes[...]
Bron: ah.nlNa enkele weken in een weckpot in het donker eindelijk verlost en geproefd. De vijgen in Port geserveerd met slagroom. Een ware traktatie na een heerlijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 6 personen 600 g Twentse bakbloedworst in plakken van 50 g 400 g witte rijst 2 gepelde tomaten 1 el. gele rozijnen 1 el. pijnboompitten 100 ml witte port[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 6 eierdooiers 75 ml likeur (Marsala, Port, Madeira, Vin Santo, Moscato of Rum) 120 gr kristalsuiker Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlEton Mess, een bekend gerecht uit Berkshire. Daar staat King's College of Our Lady of Eton besides Wyndsor, oftewel Eton College. Oorspronkelijk wordt Eton[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAfgelopen weekend was het een topdrukte op Schiphol, zo´n half miljoen reizigers werden verwacht. Ook was het het drukste weekend op de wegen naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlStoofpeertjes in de Port/Gluhwein (uit de slowcooker) Een klassieker uit de keuken.....Stoofpeertjes Bij mijn oma stonden ze op het oliestelletje te trekken[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlVandaag het gerecht gemaakt uit Zweden waar ik een paar maanden geleden een cursistengroep van een kerk in Putten mee verwende! Geserveerd met home-made[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn Toscane is vijgenjam met gemalen amandelen te koop. Dit geeft een amandelspijsachtige smaak aan je vijgenjam. Ik denk dat dit in Nederland niet te koop is,[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDeze komt uit “De Stapel”; 7 jaargangen NRC-recepten-krantenknipsels van mijn moeder. Ik heb de intentie De Stapel af en toe als inspiratiebron te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAfgelopen vrijdag mocht ik met Lin naar het bloggersevent van Castello . Castello ken je waarschijnlijk wel van de blauwe ader kaas bij de supermarkt. Maar[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlIk moet er nu echt aan geloven; Ik moet echt gaan afvallen en niet een beetje, maar stiekem een beetje boel. Nu heb ik veel dingen geprobeerd in mijn leven om[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlThe term we use to describe 'the good life' in the Netherlands is 'Bourgondisch'. Bourgondisch refers to Bourgogne or Burgundy, the French region famous for -[...]
Bron: ilseskitchen.blogspot.com