Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Iedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten: 400 gr doperwtjes (vers of diepvries) 1 kippenbouillonblokje 10 blaadjes munt (of dragon) zout en peper Parma- of Serranoham Asperges (of zachte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe lastige maand april..... April is altijd een beetje lastige maand, we zijn de wintergroenten beu en verlangen naar lentegroen! Het is gewoon een kwestie van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWe zijn volop in het aspergeseizoen, dus ik dacht, waarom niet eens een simpele frittata met groene asperges. Het groen is trouwens een mooi contrast met het[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHoewel ik groot fan ben van stoofpot en soep, betekenen lente & mooi weer voor mij vaak zin in lichte en kleurrijke maaltijden. Deze pasta met pesto van[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlHet recept voor Asperges à la Flamande, zoals de klassieke bereidingswijze met Ham, Ei en Botersaus heet, kan je nauwelijks een recept noemen. Heel veel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze couscous is een snelle lekkere lente/zomer variant. De kruiden hiervoor haal ik meestal bij de Turkse of Marokkaanse supermarkt evenals de Griekse of[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlNigella Lawson was enkele jaren geleden “hot” in Engeland. Momenteel is ze uitgegroeid tot een bekende tv-persoonlijkheid en schrijfster. Ze[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeze week is het aspergeseizoen van start gegaan en men had het over de hoge kiloprijs van bijna €20. Haha; dat is natuurlijk helemaal níets vergeleken[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet recept voor Asperges à la Flamande, zoals de klassieke bereidingswijze met gekookt en geprakt Ei en Botersaus heet, kan je nauwelijks een recept noemen.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten: 1 stukje zalm p.p. 2 grote garnalen p.p. (groter dan op de foto) een paar tomaatjes groene asperges citroen pancetta of bacon basilicum verse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 1 à 2 zeebaarsfilets p.p. Tomatengarnituur: ontvelde, schoongemaakte en fijngehakte tomaten olijfolie fijngehakte tenen knoflook peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl