Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ingrediënten 1 sinaasappel 1 pot wildfond (380 ml) 8 plakjes gerookte eendenborstfilet (pakje ` 150 g) ½ pakje gegrilde paprika's (` 200 g) 3 takjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 bakje oesterzwammen 1 courgette, in blokjes 3 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 2 el Thaise groene curry 1 pakje kokosmelk (200 ml)[...]
Bron: smulweb.nlDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSandwich met paddenstoelen, salie en smeltkaas Uit de serie Dish of the Day van de BBC met Nigel Slater hier een van zijn 'one pan wonder' recepten. Nigel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBenodigdheden voor romige paddenstoelensaus met misome en casselerrib Misome uit de Odin-tas Sinds kort hebben wij een Odin-groentenabonnement. Een kleine[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet wildseizoen is weer begonnen! Begin dit jaar eindigde voor mij het wildseizoen met dit recept van hertenbiefstukjes met rodeportsaus en paddestoelen . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de supermarkt zien de gemengde paddenstoelen er vaak maar zielig uit, maar op de markt zag ik prachtige paddenstoelen. Ik kon de verleiding niet weerstaan[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet is grappig om te merken hoe je smaak verandert over de jaren. Dit recept komt uit een hele oude Allerhande en maakte ik jaren geleden klaar als ik wat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNa de pittige Chinese gestoomde oesters en het rundvlees in oestersaus met oesterzwammen wilde ik een lekker fris dessert als afsluiting van het Oosterse[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn het recept uit de Delicious van maart wordt gebruik gemaakt van shiitakes, maar die waren op dus heb ik oesterzwammen genomen. Er staat trouwens ook bij dat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl2 personen 6 grote bladeren van een Chinese kool, scheutje sojasaus (kikkoman) Voor de vulling: 1 middelgrote ui gesnipperd, teen knoflook, 150 gram wortel in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlKort weekje maar omdat we op vakantie zijn geweest in Toscane en Umbrië. Heerlijk gegeten dus :) Woensdag: Crunchy ovenfriet met een kant en klare Griekse[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 1 kg kruimige aardappels, geschild, in gelijke stukken 500 g spruitjes, schoongemaakt, grote gehalveerd 200 g oesterzwammen, in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOk, niet schrikken! Als je knoflook poft gaat de scherpe smaak er af, dus je zult echt niet nog een jaar naar knoflook ruiken als je deze soep eet (echt[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl