Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 88 recepten
Ingrediënten Porties : 1 1 zakje chaithee 200 ml kokend water 2 eetlepels geitenmelk 1 eetlepel suiker een mespuntje kardemom Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 9 zoete aardappels, geschild en in stukjes 170 gr honing 3 eetlepels verse gember, geraspt 2 eetlepels walnootolie 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 punt Old Amsterdam Bake off volkoren stokbrood Mango Tomaten Zwarte kersenjam Appelstroop India specerijen als garam masala, gember,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 1 250 ml water 1,5 tl suiker 1 hele kardemompeul 1 hele kruidnagel 2 zwarte peperkorrels 3 tl zwartetheeblaadjes 125 ml warme melk[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote suikerpompoen, zonder zaadjes en in blokjes gesneden 400g suiker 250ml kokosmelk 1 theelepel gemalen kardemom[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr.exstra bittere chocolade* 100 ml. slagroom* 1 theelepeltje kardemom* 1 pot kersen* Hulpmiddelen Pannetje coupes(hoge) Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 punt Old Amsterdam Bake off volkoren stokbrood Mango Tomaten Zwarte kersenjam Appelstroop India specerijen als garam masala, gember,[...]
Bron: smulweb.nlHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit is de al-ler-lek-ker-ste sorbet die ik ooit gegeten heb. En God knows dat ik al veel en vaak sorbet gegeten heb: op school, maar ook thuis, op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week is 't Week van de Smaak. Allez, 't is eigenlijk meer dan een week, eerder een 10-daagse, want de 'week' loopt van van 14 t/m 24 november. Da's een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept werd als gastblog geplaatst op de blog Kostbaar , en is niet natriumarm Met een paar kleine aanpassingen is dit gerecht echter prima natriumarm te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe blaadjes vallen en het is tijd voor wat nostalgievoer. Vandaag stoofvlees met een zelf gemengde slagers kruidenmix voor rundvlees, een mix van koriander,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKardemom vind ik maar een lastig kruid. Die scherpe smaak, wat moet je ermee? Combineren met pompoen of peer inderdaad. Maar verder? Tijd om iets nieuws te[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nl