Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 92 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMijn Kerstmenu had veel bekijks. Ik wil daar dan ook graag een vervolg aan breien met een Valentijnsmenu. Ziehier mijn suggesties voor een geslaagde[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRotterdamse reuzenaugurken Als kind at ik graag grote augurken! Ik ben opgegroeid in Rotterdam en als mijn moeder en ik ‘naar de stad gingen’ dan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe pakketbezorger stond met een spijtig gezicht voor de deur. Hij vond het heel erg, maar de enorme doos die hij mij wilde overhandigen, voelde nogal nat aan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten voor 4 à 6 glaasjes: 1 sjalot 1 teentje knoflook 2 avocado's 1 limoen Tabasco olijfolie 2 gemarineerde rode paprika's 1 koffielepel piment[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlToen Sam een jaar werd, ontving hij naast een lading cadeautjes ook enveloppen met geld van familie en vrienden. Nadat de rust in huize In a flow around the[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com*Ingrediënten 1 kleine krop romainse 100 gr garnalen 125 gr tomaatjes 100 gr verse mango 1 avocado 1 limoen snufje zwarte peper *Bereidingswijze Was de sla en[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag het laatste voorgerecht of tussengerecht voor het kerstmenu. Ik kwam er tot m'n schrik achter dat ik nog behoorlijk wat kerstrecepten te bloggen heb![...]
Bron: smakelijck.blogspot.comEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoedenavond! Voor het eerst in m'n leven at ik van 't weekend een gefrituurde garnaal in filodeeg en wowwwwzusjemineeee wat is dat lekker! Nooit had ik 't[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond! Vanavond wilde ik iets klaarmaken waarvan ik zeker weet dat het 1. lekker is en 2. het er goed uit ziet. Waarom? Omdat er morgen in de PS van Het[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHola amigo’s! Ik weet niet meer waar ik in mijn vorige blog ben geëindigd, omdat de wifi megaslecht is in m’n hotel en ik dit blogje dus typ in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl500 gram aardappelen 400 gram gepelde kleine garnaaltjes 300 ml tomatensaus 2 teentjes knoflook 1 eetlepel boter 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 110 gr rijstnoedels (medium breed 3 cm dikte) 2 afgestreken eetlepels gedroogde garnalen 175 gr tijgergarnalen (indien bevroren, let erop dat[...]
Bron: smulweb.nlIk postte gisteren op Facebook (waar het trouwens geweldig druk en gezellig is) mijn lunch van die dag. Er werd volop enthousiast gereageerd op dit heerlijke,[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl