Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGoedenavond! Oh oh oh al sinds vorige week woensdag staat er geen nieuw recept online omdat ik steeds buiten de deur at! Ik zal eens even vertellen hoe ik mij[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDeze week hadden we een vrij rustige week en ik had tenminste weer tijd om te koken. Maandag aten we Coq au vin naar recept van Pascale Lorraine. Ik ben dol op[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMan en ik hadden op die prachtige eerste lentemiddag van 2013 een afspraak in West-Brabant. Lang van te voren had ik bedacht daarna te gaan eten bij restaurant[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMijn vaste leverancier voor de heerlijkste visjes is gevestigd in Yerseke. Vishandel Van As Zeeland is gelegen aan de Korringaweg 33 en verkoopt niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 150 g haricots verts (schoongemaakt) 1 sinaasappel 2 rode uien (in dunne ringen) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 venkel (dun geschaafd) 4[...]
Bron: ah.nlRed Snapper; 4 lenteuitjes; 4 tlp. rode currypasta; 4 tlp. cocosmelkpoede; r2 limoentjes Hulpmiddelen Aluminiumfolie of bananenbladbarbecue Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlRed Snapper 4 lenteuitjes 4 tlp. rode currypasta 4 tlp. cocosmelkpoeder 2 limoentjes Hulpmiddelen Aluminiumfolie of bananenblad barbecue Bereidingswijze Mix[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 rode chilipepers 3 sjalotten,gepeld en gesneden 2 teentjes knoflook,gepeld en gesnipperd 50 gram verse gember ,gepeld en gesneden 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen BENODIGDHEDEN : 1,2 kg visfilet (van de grootste verscheidenheid, zoals schelvis, roodbaars, heilbot, victoriabaars, kabeljauw,
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700gr.verse visfilet(roodbaars,tilapia,zalm,victoriabaars,gamba,kabeljauw) voor marinade: 2 geperste teentjes knoflook 1eetl.tomatenpuree 4[...]
Bron: smulweb.nl